Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy srác visszafordul utánam?
Nyáron láttam egy srácot többszöris mindíg nézett,és amikor elmentünk egymás mellett egymásranéztünk és mosolyogtunk és utána mindketten visszafordultunk egymás után.tetszek neki?
többször is szoktam látni akkoris néz..
Nyugodtan lépj! :) Marhaság hogy mindig a férfi kezdjen lépni, szóval lépj nyugodtan ! :) Kezdeményezz te, nincs ebben semmi!
Ha nagyon tetszik, akkor ne várd meg még a sült...(öhömm a galamb) a szádba repül :) teccik' érteni? x)
Hulyen all a hajad, de nem mer a szemedbe rohogni.
Esetleg leolvasta az arcodrol, hogy milyen kiemelkedoen rossz a helyesirasod, es azon nevet.
Ne komolytalankodjatok már! Minek vagytok itt, ha em tudtok normálisan válaszolni?
Van akiknek nem könnyűek azok a dolgok sem, amik nektek már esetleg rutin vagy ésszerű! :@
Ne haragudj, de hogy lehet egy ilyen komolytalan kérdést komolyan venni?
"Nem tudom mi van a dobozban. Mi van a dobozban?"
Honnan tudja itt akárki is. Nyisd ki.
Menj oda, kérdezd meg a srácot, vagy megmondja, vagy nem. Csak ő tudja, mást hiába kérdezel.
Jahj, muszáj ide ilyen picsulós kérdéseket feltenni?
"juuj, azt mondta hogy nagyon tetszem neki, ez vajon mit jelenthet???"
mégis mit szerinted, bazzeg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!