Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent ha egy srác visszaf...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy srác visszafordul utánam?

Figyelt kérdés

Nyáron láttam egy srácot többszöris mindíg nézett,és amikor elmentünk egymás mellett egymásranéztünk és mosolyogtunk és utána mindketten visszafordultunk egymás után.tetszek neki?

többször is szoktam látni akkoris néz..

2008. nov. 2. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Röviden és tömören: Minden bizonnyal tetszel neki, főleg ha még mindig "rádkacsingat" , egyikőtöknek lépnie kéne, hogy közelebberől is megismerjétek egymást!:)
2008. nov. 2. 19:50
 2/10 A kérdező kommentje:
szeretnék lépni mert nagyon nagyon tetszik:$ multkor bnömmel láttuk a mekibe én háttal ültem neki de amikor odanéztem láttam hogy néz:)
2008. nov. 2. 20:00
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Azt, hogy valami óriásrovar mászik a hátadon.
2008. nov. 2. 20:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerinted mit jelent,mégis! Egyértelmű jel -.-
2008. nov. 2. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Nyugodtan lépj! :) Marhaság hogy mindig a férfi kezdjen lépni, szóval lépj nyugodtan ! :) Kezdeményezz te, nincs ebben semmi!

Ha nagyon tetszik, akkor ne várd meg még a sült...(öhömm a galamb) a szádba repül :) teccik' érteni? x)

2008. nov. 2. 20:09
 6/10 anonim ***** válasza:
26%

Hulyen all a hajad, de nem mer a szemedbe rohogni.

Esetleg leolvasta az arcodrol, hogy milyen kiemelkedoen rossz a helyesirasod, es azon nevet.

2008. nov. 2. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:
48%

Ne komolytalankodjatok már! Minek vagytok itt, ha em tudtok normálisan válaszolni?

Van akiknek nem könnyűek azok a dolgok sem, amik nektek már esetleg rutin vagy ésszerű! :@

2008. nov. 2. 20:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Bocs nem a helyesírással foglalkoztam,de legközelebb akkor majd a kedvedért normálisan írok.És köszönöm az eddigi válaszokat:)
2008. nov. 2. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:
89%

Ne haragudj, de hogy lehet egy ilyen komolytalan kérdést komolyan venni?

"Nem tudom mi van a dobozban. Mi van a dobozban?"

Honnan tudja itt akárki is. Nyisd ki.

Menj oda, kérdezd meg a srácot, vagy megmondja, vagy nem. Csak ő tudja, mást hiába kérdezel.

2008. nov. 2. 21:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Jahj, muszáj ide ilyen picsulós kérdéseket feltenni?

"juuj, azt mondta hogy nagyon tetszem neki, ez vajon mit jelenthet???"

mégis mit szerinted, bazzeg??

2008. nov. 6. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!