Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem erdeklodik mar utanam a csaj?
Meg decemberbe elmondta nekem, hogy bejovok neki. Nem tudtam mit mondjak neki, ezert nem mondtam neki semmit. Kitorolt MSNrol, meg minden honnan, ezert nem is volt ra lehetosegem, hogy beszeljek vele. Megprobalt visszairni, de en mar nem fogadtam el, mert kicsit bantott, hogy kitorolt.
Most mar jopar hete nem is foglalkozik velem; ram se nez, mintha ott se lennek.
De o is MSNen mondta el, hogy tetszem neki.
Ha pedig latom nincs alkalmam oda menni hozza, mert eloszor is ott van a fel iskola, masodszor pedig sosincs egyedul, mindig valakivel van.
Es hogyha megprobalnam feltekennye tenni, mondjuk a legjobb baratnojevel kedvesebb lennek, mint vele? Ebbol neki mi esne le?
Az hogy f@sz vagy, aki a legjobb barátnőjére hajt.
Két dolog lehetséges:
1. Elb@sztad még decemberben és már régen nem tetszel neki. Most már nem érdemes csinálnod semmit.
2. Még tetszel neki, de úgy van vele hogy egy ilyen hülyével nem érdemes kezdeni. Ebben az esetben még megváltoztathatod a véleményét, de csak akkor ha élőben beszélsz vele. Olyan kifogással pedig ne gyere hogy nincs egyedül. Akkor odamész és félrehívod.
Szerencsére az életet nem a Barátok közt forgató brigád írja.
Legyél férfi végre, kicsi fiú!
Ha valaki tetszik akkor mond meg neki face to face!
Ha kikezdesz a barátnővel, abból meg süt a kreativitás hiánya és még egy tuskónak is fog gondolni mindenki.
Az élet nem telenovella!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!