Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem ír vissza egyből ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza egyből ha fent van facebookon?

Figyelt kérdés
Nem nézte meg az üzenetet de láttamam, hogy még utána órákig fent volt. Tőle meg nem merem ezt így megkérdezni. De aztán mindíg vissza ír csak jóval később. Eddig kétszer randiztunk mondta is hogy ilyen rendes lánnyal még nem találkozott. De ez csak párszor fordul elő h sokára ír.
2018. aug. 6. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de te se irj neki, vard meg mig ő keres teged.
2018. aug. 6. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
37%
Ez kb olyan, mint mikor randizgatok valakivel és néha eltűnik napokra, aztán jön a “bocsi csak ez meg ez történt”. Francokat. Ha valakinek fontos vagy, nem tűnik el hosszabb időre meg nem ignorál órákig. Én nem írnék neki vissza, talán észbe kap, bár aki elsőre nem értékel, ott már kár a gőzért.
2018. aug. 6. 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

XD azért ez kicsit túlságosan nyomulás nem? :D

1. Két randitok volt nem pedig eljegyzett

2. Nem kötelessége rögtön visszaírni, ha éppen más dolga van vagy pedig nincs kedve beszélgetni ezt nem róhatod fel neki lásd 1-es pont

3. Én és még elég sok ismerősöm folyamatosan "fenn van" facebookon , mibel tablet/telefon/laptop-on bevagyok(/bevagyunk) jelentkezve így azt mutatja a face hogy online vagyok. Miközben lehet nem is

4. Na kattogj ilyeneken mert ez ijesztő és ha ezt megtudja más ember akivel randizol épp, akkor azt fogja hinni hogy kattant vagy.

2018. aug. 7. 00:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem is folyamat elérhetőnek jelez, holott 8-17-ig melózok :D
2018. aug. 7. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert mondjuk nem te vagy az egyetlen ember az ismerősei közül, aki miatt feljár fb-ra.

Talán épp nem volt kedve veled beszélni, ezért nem is olvasta el az üzenetedet, mert akkor jelezte volna, és akkor vártad volna a reakciót (mondjuk így is vinnyogsz miatta)

Nem vagy neki elég fontos, nem érdeklődik irántad igazán. Az meg, hogy mit mond nem számít, mondani bármit lehet, de a tettek beszélnek igazán. Ettől mondjuk még nem biztos, hogy hazudott, tarthat rendes lánynak, de egyúttal számára érdektelennek is.

2018. aug. 8. 18:02
 6/6 anonim válasza:

Tényleg ne vedd figyelembe, mit jelez a gép, fent van-e vagy sincs, nem valóságot mutat.

Lehet kilépés nélkül zárta le, de nem is nyomkodja a telefont, így te ezt látod.

Én is ezt csináltam sokáig, idegroncs voltam, pedig a messenger zavar be

2020. aug. 17. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!