Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak bejönnek az ázsiai pasik?
ne haragudj hogy ezt mondom de nekem személy szerint nem jönnek be az ázsiai pasik. de ez nem csak a külsőtől függ.
Lehet hogy valaki úgy gondol rád hogy te különleges vagy valamiért,pl azért mert ázsiai vagy :)
(:
az ázsiaiak nem igazán jönnek be,az egyik munkatársnőmnek igen, neki ázsiai a férje, a gyerekeik viszont gyönyörűek !
Csatlakozom az egyik hozzászólóhoz az indiaiak közül viszont van egy pasi, húúúúú, már többször találkoztam vele a munkám során, sokszor beszélek is vele OMG, az a pasi ...!!!!!
Azért eddig még ellen tudtam állni az ostromjainak, de ki tudja ....., bár nem sok jövőnk lenne együtt!
22/L
Személy szerint nekem igen :) Sőt, őket részesítem előnyben még a "fehérekkel" szemben is. Jó értelemben érzékenyebbek, gyengédebbek, intelligensebbek és nyitottak a világra. Az pedig, hogy alacsonyak, nekem nem gond, én is csak 162 cm vagyok, ennél már csak nem lehet sokkal kisebb :) Ami a testalakutak illeti, láttam már igazán izmosat is...
A lényeg: nálam az álompasik lelőhelye Ázsiában kezdődik... és ott is végződik :P
Üdv mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!