Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen fiúnak mennyi esélye van barátnőt találni?
Te$ó ne nő szerzésen törd a farkad, hanem hogy hogyan kupálodsz ki ebből az elfuserált valamiből, amit életnek csúfolsz ßro.
Először ne az Everestet akard megmászni, ha még egy kis dombot se tudsz m8.
“Tudod, a barátság az kétoldalú dolog, neked is tenni kell érte.“
Tudod én k*va sokat tettem azért hogy legyenek barátaim.De hiába.Az összes barátom csak kihasznált,átvert és elhagyott és csak szivattak.Én mindig mentem,de ha nekem kellett valami,soha sem számíthattam senkire
De zanultal belolle es jobban megfogod valogatni a barazaidat ea a haverjaidat is. Es nem hagyod magad kihasznalni.
Sajna a mai vilagban a jo sziveddel nem mesz semmire.
Es igen...elobb magad tedd rendbe mert maskulonben nem lesz paros...legalabbis keves ra az esely.
"Az összes barátom csak kihasznált,átvert és elhagyott és csak szivattak."
Valószínűleg azért, mert mivel nagyon fiatal lehettél, magának a köztetek lévő kapcsolatnak a milyenségéről nem voltak még kialakult elképzeléseid, és ami még fontosabb: elvárásaid. Ezen például dolgozhatnál, oly módon, hogy megpróbálod elemezni - akármennyire is fáj - hogy ők hogyan viszonyultak hozzád, és a viselkedéseiknek az apró részleteiből kideríteni azt, hogy MIÉRT. És nem állsz meg azon a ponton, hogy "mert megtehették". Hanem tovább mész, pl. oda, hogy "mert anélkül, hogy észrevettem volna, alkalmat adtam nekik erre". Erre jöhet a következő kérdés: "még ha nem is tudtam erről, HOGYAN tettem, és mi volt a viselkedésemben az, amiből ők rájöhettek, hogy szívatás szempontjából szabad a pálya?" És így tovább.
Valószínűleg azért szivattak mert nem vertem szét a fejüket.
Talán utólag megkeresem és megverem őket.Pár bírósági eljárást is megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!