Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 anonim válasza:
Nem. Nálam az unalom jele, vagy csak szimplán zavar a hajam. Ha tetszik egy pasi, eszembe sem jutna a hajamat piszkálni....
2/12 anonim válasza:
Nem, és utálom, hogy elterjedt ez a tévhit. Én pl mindig bizgerálok valamivel (tollkupak, stb), és ha épp nincs semmi a kezem ügyében akkor gyakran a hajamat kezdem birizgálni.
3/12 A kérdező kommentje:
hajcsavarásra gondolok ujjal.
2018. aug. 4. 12:21
5/12 anonim válasza:
Nem. Nalam az unalom jele, vagy csak neha ugy, ha belemelyedek valamibe. De inkabb csak egy szokas, mint a koromragas.
6/12 anonim válasza:
Az.
Azzal meg h mit mondanak a nők, sose foglalkozz.
Mindig az ellenkezőjét mondják.
7/12 anonim válasza:
Ha közben, mint egy megrendezett filmben, téged néz, nyalogatja a száját, nevetgél, akkor igen. De akkor őrült is.
8/12 anonim válasza:
Én azért szoktam csavargatni, mert göndör hajam van és ha "csapzott" lesz egy spirál, akkor visszacsavarom a normál állapotába. Akkor is csinálom, mikor egyedül fekszem a szobámban, szóval mielőtt valaki pszichoanalízist végezne rajtam, nem az az oka a dolognak, hogy tudat alatt vonzódom a mellettem álló szexi pasihoz. A tévhitek ellenére a nők sem ösztöni szinten élő állatok.
9/12 A kérdező kommentje:
akkor ne mondjátok, hogy nem vesszük észre a jelet. Találjatok ki valami egyértelmű jelzést és azt adjátok át a többi nőtársatoknak. pl álljatok fél lábon, a jobb kezetekkel érintsétek meg az orrotokat.
2018. aug. 4. 13:28
10/12 anonim válasza:
#9 ugye azért azt érted, hogy nem egy nő válaszolgat itt, nem egy homogén csoport vagyunk olyan íratlan szabályokkal, amit mindenki ismer és betart, nem vagyunk felelősek egymásért. Van, aki azért csavargatja a haját, mert tetszik neki egy pasi és van, aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!