Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapokig érdekelt egy srác és most kiderült, hogy tetszem neki. De már nem kell. Más is járt már így? 20L
Nem ez az első alkalom, hogy elvesztem valaki iránt az vonzalmamat, ahogy viszonozza az érdeklődésemet, ne adj isten már szerelmes is. Valahogy iszonyodni kezdek a gondolattól, hogy úgy akarnak engem vagy fantáziálnak rólam, mint én róluk. Már 3 kapcsolatom is ráment erre.
Van erre megoldás? Általános probléma vagy csak egyfajta fura szorongás?
Kösz az értelmes válaszokat. (Y)
Csak megjegyzem, hogy mikor barátság extrákkal viszonyom volt, akkor is "megundorodtam" a partneremtől, mikor bevallotta, hogy már többet érez.
Voltam így, igen. Egy volt munkatársammal. Bezzeg mikor le se $zart, az nagyon zavart. De miután lefeküdtünk, utána átjött, nem voltam jól, és közli, hogy ő nem azért jött, hanem miattam... Na akkor hülyén éreztem magam. Ezt tetőzte, mikor azt írta, hogy álmában én otthon vártam kajával, terhesen az ő gyerekével... Akkor még rosszabb lett a helyzet.
Pedig amúgy szerettem vele lenni, és hiányzott a társasága, de ez hülyén vette ki magát.
#5-ösnek: beszéltem erről másokkal, de igazán csak anyám értette meg, mert annak idején ő is hasonló cipőben volt, mielőtt megismerte apámat. Amúgy a családi hátteremmel nincs gond.
#6-osnak: pont az a lényeg, hogy a legtöbb esetben meg se kapom a srácot, mert a vonzódás varázsa elmúlik. De ha meg is kapom fizikai értelemben, akkor sem érzem magam jól, ha utána ő többet kezd érezni, mint én.
#7-esnek: igen, ilyesmit tapasztalok én is. Valamiért feszélyeznek ezek a visszajelzések. Bár alapból sem vagyok egy romantikus, szentimentális típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!