Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmentek wellness hotelbe ki fizet?
Figyelt kérdés
Párokat kérdezem. Ki fizet ha elmentek hotelbe pár napra?2018. júl. 27. 13:01
1/13 anonim válasza:
A pasika, aki elhívott. Alap szerintem 22L
2/13 A kérdező kommentje:
Mondom párkapcsolatban élőket kérdezem. És nem pasika aki elhívott egy éjszakára. Hanem eldöntitek a pároddal közöse hogy elmentek nyaralni pl egy wellness hotelbe.
2018. júl. 27. 13:06
3/13 anonim válasza:
Pasika , mindig elhív párkapcsolatban is :) Az, hogy neki van párkapcsolata és engem hív, arról én tehetek? 22L
4/13 anonim válasza:
64% Nem nő...kár is erőltetnie ezt a "stílust".
Mi még nem voltunk wellness hotelbe, de ismerős pár-ott mindketten jól keresnek- felesbe fizeti.
5/13 anonim válasza:
De amúgy nektek kell eldönteni, ki mennyit keres, mi fér bele, stb.
6/13 Bétó apó válasza:
Engem ilyen helyre elrángatni se lehetne, nemhogy ilyenért fizessek is...
8/13 anonim válasza:
Én szívesen meghívok bármilyen nőt, aki tetszik.
9/13 anonim válasza:
Én két éve vagyok a párommal és közös a kassza. De ha nem közös, akkor szerintem az fizessen aki a másikat elhívta. Ha együtt laknak és a kassza külön van az megint furcsa.
10/13 anonim válasza:
Még nem éltünk együtt és nem volt közös kassza mindenki fizette a saját részét. Előtte mindig egyeztettünk kinek mi fér bele anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!