Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első netes randid?
Több mint 10 éve történt, egy késő augusztusi estén. Akkoriban még valahogy jobban lehetett ismerkedni a neten. Mindketten hasonló munkakörben dolgoztunk, valamennyire átfedésben volt az érdeklődési körünk is, és hasonlóan "zakkantak" voltunk, már ami a humort illeti. Előtte rengeteget beszélgettünk MSN-en, de tényleg órákat. Szerintem MegaByte-okat pötyögtünk össze. Kölcsönös képcsere alapján is bejöttünk egymásnak, és ez a tényleges találkozáskor sem változott, ami az első netes üzenetváltás után kb. 3-4 héttel történt.
Közel 40 km-re laktunk egymástól, és valahol félúton találkoztunk a Tisza-tónál, egy turisták által is népszerű, vízparti helyen. Mivel már vége volt a nyári szezonnak, elég nyugodt volt a hely a személyes ismerkedéshez. Valahogy egyikünk sem izgult, nem voltunk feszültek, talán azért, mert előtte sokat beszélgettünk a neten, és párszor telefonon is, így megvolt a kellő biztonságérzet.
Akkor nem volt sok időnk (talán egy óra), de megbeszéltünk pár nappal későbbre egy másik alkalmat, egy másik helyre a tó partján. Ekkor aztán átbeszélgettük az éjjelt, hol komolyan, de inkább viccesen, és persze olyan is megesett, hogy csak hallgattunk összebújva, és néztük a parton a csillagokat. Különleges hangulat járta át azt az éjszakát, az első alkalom, és az első szerelem érzése, bár időrendben már a második randinál tartottunk.
A búcsúcsókot a napfelkelte fényeiben adtuk egymásnak, és emlékszem, végigvigyorogtam a másnapot, még az sem számított, hogy kb. reggel fél hétre értem haza, nyolcra pedig mentem dolgozni. Aludni persze ha akartam sem tudtam volna. :)
Szóval nagyon szép volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!