Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket mennyire "zavar" ha egy nőnek rövid a haja?
Ha jól áll a nőnek, akkor nagyon bejön. Osvárt Andreát pl. hosszú hajjal el sem tudnám képzelni. Vagy DTK-t.
A hosszú haj nem férfias? Valaki szóljon már Jason Momoának. :D
amikor összejöttem a férjemmel, elmondta, hogy nem tetszik neki a rövid haj, és a frufru sem. nekem akkor bob frizurám volt, mégis összejött velem - ezek szerint a pixie számít nála rövidnek.
pedig szívesen levágatnám a hajam, mert vékonyszálú, a vége kopik, töredezik, pedig még csak a vállamig ér. a kedvéért türtőztetem magam:)
bezzeg az ő haja... hátközépig ér, csillogó, hullámos, dús, semmi töredezés... nem igazság:D
Egy betegség miatt konkrétan nem volt semmi hajam, most rövid. Előtte fenékig érő, csillogó csoda volt. :D Sosem kaptam vele annyi bókot, mint mostanság a röviddel.
Szóval ez igencsak függ a nő arcberendezésétől és az adott férfi ízlésvilágától. Szerencsére nem sablon szerint élünk, valakinek ez jön be, másnak az.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!