Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan férfival, aki?
- Nem instagramm modell külsejű, azaz:
nincs kockahasa (de nem is növeszt pocakot)
nincs belőtt szakálla (arcszőrét borotválja párnaponta)
nincs kiszedett szemöldöke
- De azért szép szál legény, helyes arcú, 186 centi magas, nem izomtalan, de nem is kigyúrt
- Intelligens, a munkahelyén afféle főnök kedvence, mert annyira jól végzi és érti a munkáját, a munkája pedig főleg kémiára alapszik
- Sokszor random megpuszilja a barátnőjét
A felsorolás utolsó pontját nem értem. Szerintem a puszi a szeretet jele és a párok randin pusziszkodnak. Olyat még nem hallottam hogy ez bárhol ki lett volna emelve.
Jelenleg párom van de ha szingli lennék és kedvelnélek nem okoznának gondot a felsorolt “hiányosságok” szerintem viszonylag kevesen várják el a 8kockát meg a szemöldökszedést. Az viszont nagyban bonyolítja az ember életét ha nincs a párjának helyén az önképe és másokhoz hasonlítgatja magát keresve a hibákat. Erről szokj le te is boldogabb leszel és a nő se érzi hogy egy h. pitsának nézed. (Gondolok itt az instagrammos problémára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!