Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudhatom hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy csak arra hajt vagy tényleg érdeklem?

Figyelt kérdés

Megismertem interneten egy férfit, már 2 hete minden nap beszélünk, az ő üzenetére kelek és az ő üzenetére fekszek. Nagyon rendesnek tűnik, mindig érdeklődik hogy mi van velem, kérdezgetünk egymásról stb. Lassan szeretnénk találkozni is, de mostanában néha szokott perverz utalásokat tenni, hogy pl. szexiben menjek meg ilyesmiket. De aztán abbahagyja és írja, hogy de nem akar perverznek tűnni igazából, meg hogy ő nem olyan.

Úgyhogy nem tudom hogy hogyan viszonyuljak hozzá, egyáltalán érdemes-e beszélgetnem vele, ugyanis én alkalmi kapcsolatot nem akarok. Kérdezzek rá konkrétan hogy mit is szeretne, vagy miből vehetem észre ha csak azt akarja?

2018. júl. 18. 22:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Haaat nem tudom...

En az ismerkedesi szakaszban sem akadok ki ilyeneken :-D

Es igen szexi ruciban szoktam menni ez alap ha keri ha nem.

De az is h nem szexelek az elso harom talakozaskor.

Megnezem es kiderul h mit is akar legkesobb a 3. Talakozaskor. :-D

2018. júl. 19. 07:43
 12/16 A kérdező kommentje:

#8 De egyértelmű hogy nem egy melegítőben akartam volna találkozni vele. De nem csak ezt írta, hanem hogy szeretné látni hogy milyen fenekem van stb. Csak az a furcsa hogy eddig nem hozott fel ilyen dolgokat egyáltalán. :D

Szerintem meg akik ismerkednek, azok nem beszélik meg hogy mégis mit akarnak, mert még nem tudják hiszen csak ismerkednek. Mondjuk igen, azt jó lenne tisztázni hogy ő mondjuk mindenképpen csak arra menne-e, sokkal korrektebb lenne velem szemben, mert akkor nem kergetném magam álomvilágba.

De ezt nem tudom csak úgy megkérdezni, hogy "te figyelj, most te csak azt akarod tőlem vagy nem?"

2018. júl. 19. 09:43
 13/16 anonim válasza:
100%

"Egyébként az ismerkedés kb első kérdése, hogy mi célból teszitek.

Ez szerintem a legalapabb, minél előbb tisztázandó kérdés."

Erre az szokott a válasz lenni, hogy:

Nem tudom, bármi lehetséges, nem zárkózom el semmitől...

Kérdező, találkozzatok és majd meglátod.

2018. júl. 19. 10:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Így lesz, mást úgyse tudok, majd személyesen jobban kiderülnek a dolgok. :)
2018. júl. 19. 11:02
 15/16 anonim ***** válasza:

De azt értsd már meg, hogy attól, hogy ő ezt felhozza még nem feltétlenül perverz, vagy épp olyan férfi, aki csak szexet akar. Lehet, hogy csak pocsékul flörtöl, nem több. De ha nem próbálkozik, akkor biztos valami szerencsétlennek könyvelitek el vagy egy srácnak, a barátzónában.

Ahogy írtad: találkozni kell, beszélgetni, aztán majd eldől.

2018. júl. 19. 16:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Ismeretlenül bejelölt facen, hogy tetszel, dumáljunk?
2018. júl. 20. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!