Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy legalább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy legalább beszélgessünk?

Figyelt kérdés
Egy társkereső oldalon írtam egy szép lányak, de oda már rég nem lépett be, ezért megkerestem myvip-en és ott ki volt írva az msn címe. Felvettem, köszöntünk egymásnak, írtam neki, hogy az xy társkereső honlapon láttam, és hogy nagyon szép és letiltott. Képet se látott rólam meg semmi szóval nem velem van a gond csak lehet hogy nem akar ismerkedni.
2008. nov. 1. 18:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
66%

Hogy öszintén fogalmazzak

A lányok nagy ívben leszarják a fiuk érzéseit, tulságosan beképzeltek mert nekik mindent szabad. Tedd tul magad rajta az a lány egy nyomrék bizots vagyok benne hogy neked 100xor jobb csajod lesz mint az a kis utálatos. Haverom monta egyszer: A tehén nem marha, A sör nem víz , a nő nem ember.

Sajnos van benne valami. Keres egy másik csajt öt meg hagyd békén ha enyibe lenézi a férfiakat ezzel hiszi magát keménynek. Az ilyeneket utálo mhogy még az esélyt se adják meg , nem az hogy járni de legalább barátkozni se engedi lehet hogy jó fej vagy azt még a jövöbben lenne is valami de az ilyeneknek nem kell van neki elég picsa barátnöje. Vulgáris voltam bocsi de msot ezen felidegesitettem magam

2008. nov. 4. 20:53
 12/13 A kérdező kommentje:
Van benne valami.
2008. nov. 4. 21:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az MSN-cím is egy magán dolog. Ahhoz, hogy valakit felvegyél előbb illik megkérdezni, hogy lehet-e, minthogy csak úgy hívatlanúl rá törj. Amúgy szerintem is hagyd, ahogy mondani szokták, ez a hajó már elment. Vagy még sem ?

Smile

2008. nov. 6. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!