Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy legalább beszélgessünk?
Hogy öszintén fogalmazzak
A lányok nagy ívben leszarják a fiuk érzéseit, tulságosan beképzeltek mert nekik mindent szabad. Tedd tul magad rajta az a lány egy nyomrék bizots vagyok benne hogy neked 100xor jobb csajod lesz mint az a kis utálatos. Haverom monta egyszer: A tehén nem marha, A sör nem víz , a nő nem ember.
Sajnos van benne valami. Keres egy másik csajt öt meg hagyd békén ha enyibe lenézi a férfiakat ezzel hiszi magát keménynek. Az ilyeneket utálo mhogy még az esélyt se adják meg , nem az hogy járni de legalább barátkozni se engedi lehet hogy jó fej vagy azt még a jövöbben lenne is valami de az ilyeneknek nem kell van neki elég picsa barátnöje. Vulgáris voltam bocsi de msot ezen felidegesitettem magam
Szerintem az MSN-cím is egy magán dolog. Ahhoz, hogy valakit felvegyél előbb illik megkérdezni, hogy lehet-e, minthogy csak úgy hívatlanúl rá törj. Amúgy szerintem is hagyd, ahogy mondani szokták, ez a hajó már elment. Vagy még sem ?
Smile
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!