Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy legalább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy legalább beszélgessünk?

Figyelt kérdés
Egy társkereső oldalon írtam egy szép lányak, de oda már rég nem lépett be, ezért megkerestem myvip-en és ott ki volt írva az msn címe. Felvettem, köszöntünk egymásnak, írtam neki, hogy az xy társkereső honlapon láttam, és hogy nagyon szép és letiltott. Képet se látott rólam meg semmi szóval nem velem van a gond csak lehet hogy nem akar ismerkedni.
2008. nov. 1. 18:34
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
15 éves fiu vagyok
2008. nov. 1. 18:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha letiltott, akkor valószínűleg egyáltalán nem kíváncsi rád. Hagyd a francba, rengeteg szép lány van még rajta kívül, hidd el. :)
2008. nov. 1. 19:23
 3/13 A kérdező kommentje:
de hát nem is ismer, nem is látott még képen se. és ő különleges.
2008. nov. 1. 19:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Fölösleges olyan után koslatnod, akit még az életben nem láttál személyesen. Főleg nem 15 évesen.
2008. nov. 1. 19:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Ne csináld, hagy a fenébe. Velem is volt így, szinte pont ez. Csak mi egy suliba járunk, pár évvel idősebb a csajszi. Nem ismer, de mégis letiltott! Nekem szarabb, mert egy suliba járunk! Ne menj bele..csak rosszabb lesz!
2008. nov. 1. 22:02
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nem eljesen ugyan az mert te lehet hogy nem tetszettél neki, meg a csajok nem szeretik az évekkel fiatalabb pasikat. De ő nem mondhatja hogy nem tetszem neki mert még nem látott, azt sem mondhatja hogy tul fiatal hozzám, mert nem tudja, de 1 hónappal időssebb vagyok.
2008. nov. 1. 23:04
 7/13 A kérdező kommentje:
mellesleg nem azt kérdeztem hogy csináljak e valamit hanem hogy mit csináljak.
2008. nov. 1. 23:38
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit csinálj? Hagyd a francba. Valószínűleg azért nem kíváncsi rád, mert azóta van barátja. Vagy mert rájött, hogy elég szánalmas msn-en randizni. Vagy a kettő egyszerre. Inkább menj el egy diszkóba, 15 éves vagy, ember!
2008. nov. 2. 01:04
 9/13 anonim ***** válasza:

3. válaszoló!

-"mellesleg nem azt kérdeztem hogy csináljak e valamit hanem hogy mit csináljak." -

Ez így elég hülyén hangzik, mert szinte ugyan azt jelenti, csak az egyik konkrétum. Na hagyjuk! xD nem kötözködni akarok

Ahogy az előző válaszoló mondta, msn en "randizni" szánalmas dolog, ha nem is az, de nem vezet célra, mert személyesen tök más lesz az egész!! Ezért, próbáld elhívni pl.: sétálni. Ha nem megy el, akkor meg adott a dolog, keress mást! Na de sok sikert!

2008. nov. 2. 12:09
 10/13 anonim ***** válasza:

1 Honnan tudod, hogy letiltott?

2 Hagyd a francba.

3 Én is lány vagyok, és nekem sem szimpatikus ha valaki így megkeres. Hiába, hogy nem láttam még róla képet akár egy-két mondat után el tudom dönteni a stílusából(abból amit ír, ahogyan írja) hogy bejön-e. Nem érdekled, ne fuss utána attól csak még gázabb lesz.

2008. nov. 3. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!