Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit, miket csináljunk, hova menjünk első talin?
Voltunk bulizni egy társasággal, ahol az egyik lány igen szimpatikus volt, azt hiszem tetszik is. Buliban nem egyszer egymásra néztünk, mosolyogtunk, a végén direkt egymás mellett is táncoltunk.
Mivel nem vagyok túl tapasztalt a lányok terén, következtetnék arra, hogy őis hasonló képpen érez, de nem mondok semmit sem biztosra.
Buli után pár nappal ráírtam, kölcsönösen érdeklőtünk egymás iránt. Most nem rég elhívtam sétálni egyet, de nem tudom mit kéne csinálunk. Én alapvetően nyugodt ember vagyok, elég lenne nekem egy szimpla séta, de nem akarom cska egy ennyivel kiszúrni a szemét. Esetleg hova vigyem el, milyen helyekre? Vagy ha sétálunk miket érdemes úgy általánosságban megnézni? Remélem érthető mit kértem.
A másik meg hogy ez még egy sima tali, vagy már randi? Mi számít randinak?
A válaszokat előre köszönöm! :) 16/f
Nem ajánlotta fel a nővérét, csak elvitte magával, hogy ne legyen randi a találkozásból. :) Mivel találkozott veled, és nem egyszerűen elutasított, vagy el se ment, kifogást keresett, az jön le, hogy a barátság elképzelhető lenne, talán később más is, de idő kell ehhez, talán elsőre bizonytalan, bizalmatlan, lehet, hogy csak támaszra, biztonságra volt szüksége. Ill. hogy féltették, és csak így engedték el. Sok dolog lehet.
Két év meg nem olyan nagy korkülönbség. Randi simán lehet, szerelem is, szex még lehet korai, de arról még szó sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!