Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan èrjem el hogy egy pasi kezdeményezzen nàlam?
Kezdeményezz te!
Nagy hülyeség, hogy a férfinek kell kezdeményezni - sokszor befürödtem már, hogy a lánnyal szemeztünk vagy néztük egymást, vagy csak nekem tetszett, és amikor megszólítottam "Van párom!" és hasonló szövegekkel leráztak... szóval már én is háromszor meggondolom, hogy megszólítsam-e a csajt.
27/F
1. lépés: Mély szembe nézés, szép mosoly...
2.Ha nem veszi a lapot, akkor megismétled 2-3x, ha meg már beszélőviszonyban vagytok,
a fentiek +kedves vagy vele ( kedvesebb, mint sima haverokkal) és keresed a társaságát.
Elég szokott lenni. Ha nem akar semmit, akkor meg felesleges többet teperned. Ha tetszel neki, a fenti elég.
N
# 9
Nem írtam, hogy ne beszélgessen vele! :)
És nem azt írtam, hogy kukán mosolyogjon csak rá hónapokig, csendben. Erre vnatkozott a 2. mondatom is pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!