Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember, akin sosem tetted túl magad?
Figyelt kérdés
Elég nagy pasifaló vagyok, gyakorolatilag 2 éve nem volt hosszútávú kapcsolatom, csak kalandok meg ilyesmi. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy nagyon sok pasival randiztam már...de mégis volt egyetlen egy a sok közül, akivel 2 hónapig ismerkedtem és minden megvolt benne, ami nekem kell. Minden. Hiába telt el azóta több hónap és találkoztam már több pasival is, mindenkit hozzá hasonlítok és senki nem ér a nyomába. Olyan, mintha nekem ő lenne az igazi, csak épp talán neki én nem...van olyan, hogy valakinek a nyomát örökké hordozzuk, és nem tudjuk elfelejteni, még ha jön is 100 másik?2018. júl. 6. 18:23
1/4 anonim válasza:
Előfordult már, hogy egy lány iránt nagyon sokáig voltak szunnyadó érzéseim és tudtam azt, hogyha újra közel kerülnénk egymáshoz akkor fennáll a veszélye, hogy újra szerelmes lennék belé. A történetem viszont abban különbözik a tiédtől, hogy én nem vagyok és nem is voltam soha az a randizós és sok lánnyal/nővel kezdeményező típus és nekem elmúltak ezek a szunnyadó érzések is a lány iránt pár év után.
Tudom, hogy ez így önmagában nem valami hasznos tanács, de nekem akkor múltak el ezek az érzések igazán amikor lett más az életemben.
2/4 anonim válasza:
Lesz olyan, aki felül fogja írni. Több hónap nem egyenlő az örökkével. :D Nyugalom.
3/4 anonim válasza:
Nincs olyan, sot egyre konnyebb lesz
4/4 anonim válasza:
Akkor itt vagyok ellenpéldának. Már több, mint 10 éve, de senki hozzá hasonló nem volt még. És nem is javult a helyzet. (sőt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!