Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hagyjam a fiút ha én nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam a fiút ha én nagyon racionális, logikus gondolkodású ember vagyok, ő pedig eléggé impulzív karakter? Szerintetek se jönnénk ki hosszabb távon?

Figyelt kérdés
Engem eléggé irritál mikor valaki buta döntéseket hoz és nem logika alapján gondolkozik, cselekszik
2018. máj. 29. 13:14
 1/7 A kérdező kommentje:
22 évesek vagyunk, esetleg változik az ember e téren?
2018. máj. 29. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem, miért akarsz olyan emberrel összejönni, aki jelenlegi formájában nem felel meg neked, hanem csak ha megváltozik. Talán még se vagy olyan racionális és logikus.
2018. máj. 29. 13:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért mert fiatalok vagyunk és lehet hogy még nem ért meg. De ez is rossz, mert akkor se lehetünk hasonló karakterek ha valakinek eddig tart megérnie
2018. máj. 29. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem fog változni. Nem jönnék össze vele.
2018. máj. 29. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
Rövidtávon vonzzák egymást az ellentétek, mert izgalmas lesz tőlük a másik, de hosszútávon, a rózsaszín köd eltűnésével a hasonlóknak van több esélyük elviselni a másik dolgait és közös nevezőt találni.
2018. máj. 29. 13:38
 6/7 WheneverYouWant ***** válasza:

Ez nem az érettségről szól... egyszerűen csak nagyon sok különbség van az intelligenciaszintetek között... Te valószínűleg egy magasabb IQ szinttel rendelkezel ő pedig egy buta primitív ösztönös ember... Meg tudtok lenni együtt mert te mindig ki fogod találni hogy mit csinálj hogy ne kerülj vele hülye helyzetekbe de sok bosszúságot fog okozni.... Én így vagyok az egész világgal :)

Good Luck!

29F

2018. máj. 29. 15:07
 7/7 anonim ***** válasza:

1.: úgy nem jövünk össze senkivel, hogy "majd megváltozik".

2.: ha hülyének tartod (valljuk be, annak tartod), akkor mit érdekel téged? Ha annyira szexi, próbáld ki, de kapcsolatban a legapróbb kezdeti hibákból is hatalmas vihar szokott lenni.

2018. máj. 29. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!