Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik leszedni randinál a szakállamat, vagy nem? Kb 1 centi, elég lazán hordom. Kb 5 évet öregít. De ha meg leszedem és átkenem valami illatos balzsammal megint más karakter leszek.
Hogy ismert meg?
Na várj csak...
F,vagy L?
Mert most kb úgy nézek ki mint valami fiatal matrózfiú :)
Randira meg lehet illene kinyaltan elmenni, nem?
Interneten ismertem meg, évek óta fent van a facebookomon.
Van ott rólam szakállas meg nem szakállas kép is.
Láttam én már durva dolgokat,ezért nem csajozunk cirkuszban :D
Kérdezd meg.
Ahogy általában szereted hordani.
Nézd, nekem pl nem jön be abszolút semmilyen arcszőrzet egy pasin, de az bejön, ha önmagát adja. Sőt, ez igazából elvárás, és ehhez képest a szakáll-téma semmiség.
Szóval ha neked kényelmes, meg neked jobban tetszik úgy, akkor hagyd meg, ha meg nem akarod, akkor borotváld le, ennyi.
Utolsó, szerintem inkább úgy értette, hogy szakáll nélkül 20nak néz ki, szakállal meg 25 vagy hasonló, ez sokkal sokkal gyakoribb.
Egyébként az jogos, hogy ahogy megismert, úgy érdemes randira menni. A te esetedben meg tök mindegy, szóval úgy, ahogy te jobban szereted.
Meg az se mindegy hány éves a lány, milyen típus. Ha egy 16 éves tinilány, akkor lehet, hogy szakáll nélkül jobb vagy, mert ha úgy 22-nek nézel ki, az előnyösebb. Ha veled egykorú lány, akkor szakállal talán jobban az ő korosztályának nézel ki, menj úgy. De ha neked pont a másik variáció tetszik, mint amit most leírtam, akkor az legyen. Ha teljesen nem tudod eldönteni, akkor tényleg al ány korából indulj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!