Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet tenni ha megtalalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha megtalalt egypasi aki odáigvan értem, de viszont foglalt?

Figyelt kérdés

Figyeli minden rezdulesem es kedveskedik puszilgat, igenybevehetö, segitökesz , lehet ra szamitani

Mindig ilyen kapcsolatra vágytam

Visz hoz, szoktunk talalkozni de masik varosbavisz , tavolabbi vendeglökbe

Anyam azt mondja h ne epitsem le tartsam meg mint haver mert tavol lakom otthonomtól es nincs kire szamitsak

Nem volt meg köztunk csak puszi meg kedveskedesek , öleles . Mindig puszilja akezem.

Mit lehet kezdeni egy ilyen helyzettel?

Varok hasznavehetö tanacsokat ...

2018. júl. 3. 14:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Hát akkor meg mi még a kérdés itt?
2018. júl. 3. 14:32
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
"Mondtam is neki hogy nem akaromkihasználni" - Pedig az ilyenek nagyon megérdemelnék, főleg, hogy két szék között végül a padlón landoljanak...
2018. júl. 3. 14:33
 13/18 A kérdező kommentje:
Miert erdemelne meg ? Mert segitett es szólt két jó szót ? Ezert kene buntetesböl kihasznalni ?
2018. júl. 3. 14:38
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

"Viszont en sose voltam egy tartás nélkuli penznyelögep"

Ugyan már kislány, ha lenne bármi tartásod, akkor nem hagynád, hogy egy foglalt alak puszilgasson, hanem már akkor elhajtottad volna, amikor kiderült, hogy van valakije. Minden más csak kifogás. Találkozgass vele továbbra is, meg fogod érdemelni a pofáraesést.

2018. júl. 3. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
"Mert segitett es szólt két jó szót ?" - Ezért nem, de engem nem szoktak csak úgy ölelgetni meg puszilgatni, akik csak segítenek és szólnak két jó szót... :-D
2018. júl. 3. 14:51
 16/18 anonim ***** válasza:
89%

Egyszer voltam ilyen helyzetben. Megismertem egy férfit, fogta a kezem, udvarias volt, puszit adott, olykor megsimogatott. Majd közölte, hogy otthon várja a családja... Képen röhögtem, majd sarkon fordultam és ott hagytam.

Másodiknak lenni sosem jó! Tartsad már többre magadat ennél!

Sosem értem azokat a nőket, akik belemennek ilyen szituba. Pedig nő vagyok... Egy férfinek én legyek az első, a szeme fénye, a NŐ. Akkor is ha éppen mélypontunk van. Ne csak egy használati cikk, akit kedvére "rángat".

2018. júl. 3. 15:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Most még csak puszilgat, később majd dugogat, aztán meg hiteget, lelkedet kiteszed, a farkát beveszed, tartásod leteszed, pofádra meg jól ráesel.

Nem te használod ki őt, hanem ő téged ;) A leírtak alapján meg meg is érdemled. Ennyire hülye nem lehetsz :D

Már sokan leírták előttem, hogy mire szàmíthatsz +, hogy normális nő ilyen edetben már rég lekoptatta volna a hapsit. Ezek szerint te nem vagy normálsi :/ gumit azért majd használjatok. Puszi

2018. júl. 3. 15:54
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Miben akar segíteni? Miben szorulsz az ő segítségére? Anyagilag? Mert azért cserébe előbb-utóbb valamit várni fog..

És neked mi a terved ezzel a helyzettel? Elfogadni a segítségét? Vagy párkapcsolatban reménykedsz? Fejtsd ki jobban

2018. júl. 3. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!