Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha megtalalt egypasi aki odáigvan értem, de viszont foglalt?
Figyeli minden rezdulesem es kedveskedik puszilgat, igenybevehetö, segitökesz , lehet ra szamitani
Mindig ilyen kapcsolatra vágytam
Visz hoz, szoktunk talalkozni de masik varosbavisz , tavolabbi vendeglökbe
Anyam azt mondja h ne epitsem le tartsam meg mint haver mert tavol lakom otthonomtól es nincs kire szamitsak
Nem volt meg köztunk csak puszi meg kedveskedesek , öleles . Mindig puszilja akezem.
Mit lehet kezdeni egy ilyen helyzettel?
Varok hasznavehetö tanacsokat ...
"Viszont en sose voltam egy tartás nélkuli penznyelögep"
Ugyan már kislány, ha lenne bármi tartásod, akkor nem hagynád, hogy egy foglalt alak puszilgasson, hanem már akkor elhajtottad volna, amikor kiderült, hogy van valakije. Minden más csak kifogás. Találkozgass vele továbbra is, meg fogod érdemelni a pofáraesést.
Egyszer voltam ilyen helyzetben. Megismertem egy férfit, fogta a kezem, udvarias volt, puszit adott, olykor megsimogatott. Majd közölte, hogy otthon várja a családja... Képen röhögtem, majd sarkon fordultam és ott hagytam.
Másodiknak lenni sosem jó! Tartsad már többre magadat ennél!
Sosem értem azokat a nőket, akik belemennek ilyen szituba. Pedig nő vagyok... Egy férfinek én legyek az első, a szeme fénye, a NŐ. Akkor is ha éppen mélypontunk van. Ne csak egy használati cikk, akit kedvére "rángat".
Most még csak puszilgat, később majd dugogat, aztán meg hiteget, lelkedet kiteszed, a farkát beveszed, tartásod leteszed, pofádra meg jól ráesel.
Nem te használod ki őt, hanem ő téged ;) A leírtak alapján meg meg is érdemled. Ennyire hülye nem lehetsz :D
Már sokan leírták előttem, hogy mire szàmíthatsz +, hogy normális nő ilyen edetben már rég lekoptatta volna a hapsit. Ezek szerint te nem vagy normálsi :/ gumit azért majd használjatok. Puszi
Miben akar segíteni? Miben szorulsz az ő segítségére? Anyagilag? Mert azért cserébe előbb-utóbb valamit várni fog..
És neked mi a terved ezzel a helyzettel? Elfogadni a segítségét? Vagy párkapcsolatban reménykedsz? Fejtsd ki jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!