Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet tenni ha megtalalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha megtalalt egypasi aki odáigvan értem, de viszont foglalt?

Figyelt kérdés

Figyeli minden rezdulesem es kedveskedik puszilgat, igenybevehetö, segitökesz , lehet ra szamitani

Mindig ilyen kapcsolatra vágytam

Visz hoz, szoktunk talalkozni de masik varosbavisz , tavolabbi vendeglökbe

Anyam azt mondja h ne epitsem le tartsam meg mint haver mert tavol lakom otthonomtól es nincs kire szamitsak

Nem volt meg köztunk csak puszi meg kedveskedesek , öleles . Mindig puszilja akezem.

Mit lehet kezdeni egy ilyen helyzettel?

Varok hasznavehetö tanacsokat ...

2018. júl. 3. 14:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%

Hallgass anyádra, és használd ki.

De csak korrekten.

Ne hitegesd és soha ne ígérj olyat, amit nem teljesítesz.

2018. júl. 3. 14:12
 2/18 A kérdező kommentje:
Ja es azt mondta h barmikor hivhatom vagy irhatok . Es megkerhetem barmire. Persze nem eltem a lehetöseggel , túlzasnak tunik
2018. júl. 3. 14:13
 3/18 piroska és a farkas ***** válasza:
67%
Ha Te lennél a párja, beleférne neked, hogy egy másik nővel így viselkedik? Naugyehogynem.Úgy szép a szerelem, ha tisztán játsszák, puszilgatós barátnak megtartani miközben tudod, h van vhol egy nő akit rettenetesen bántana ha ezt megtudná, nem szép dolog. Beszélgessetek kettőtökről, ha hozzád vonzódik, zárja le azr, ha ott már gyerekei is vannak, akkor pedig Te zárd rövidre.
2018. júl. 3. 14:17
 4/18 anonim ***** válasza:
35%

Ha ő ajánlotta fel, akkor nyugodtan fogadd el.

De tájékoztasd, hogy nem fogod cserébe semmivel viszonozni.

Majd kérdezz rá, hogy így is áll-e még az ajánlat.

Ha igent mond, akkor nem kell ezen parázni, ő baja innentől kezdve.

2018. júl. 3. 14:17
 5/18 anonim ***** válasza:
97%

Adok hasznavehető tanácsokat...

1. A pasi foglalt. Magyarul nem fog miattad szakítani, már megtehette volna.

Az ilyen buta liba típusú csajokat maximum azért hozzák-viszik, hogy a végén megtérüljön a fáradság és meg lehessen dugni.

2. Igénybevehető. Magyarul kihasználható. Oké, ha nem egyoldalú a dolog és te sem kéreted magad, ha "fizetni kell".

3. Magyarul nálatok családi vonás mások kihasználása. Kinek mi az öröksége...

4. Hiába akarod megtartani pincsikutyának, amint rájön, hogy felesleges pénznyelő vagy, magától fog lekoptatni.

2018. júl. 3. 14:19
 6/18 anonim ***** válasza:
51%
#5 ...vagy lekopni...
2018. júl. 3. 14:26
 7/18 A kérdező kommentje:
Ö mondta h segiteni akar nekem . Nem kértem töle soha semmit
2018. júl. 3. 14:27
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen "használd ki" hozzáállással többet ártasz a nőkről alkotott képnek, mint amennyit magadnak használsz...
2018. júl. 3. 14:28
 9/18 anonim ***** válasza:
44%
Használd ki, de ne add oda magad. Ha téged akar, akkor szakítson a párjával, ha mindkettőtöket, akkor meg ne panaszkodjon, hogy te csak kihasználod, ő kezdte a tisztességtelen játékot...
2018. júl. 3. 14:29
 10/18 A kérdező kommentje:

Ez igaz h ö kezdte

Viszont en sose voltam egy tartás nélkuli penznyelögep

Mondtam is neki hogy nem akaromkihasználni

2018. júl. 3. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!