Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fog keresni? Többi lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog keresni? Többi lent!

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki már rég tetszik nekem, 8 évvel idősebb nálam. Tegnap rá kellett írnom egy hivatalos üggyel kapcsolatban, viszont utána tök jól és hosszan elbeszélgettünk teljesen hétköznapi témákról, kérdezgetett is engem, tehát nem tűnt közömbösnek. Hajnalig beszéltünk, aztán elköszönt, mert ma ment már ugye dolgozni. Azt írta, örült h beszéltünk és jót beszélgetett velem.

Szerintetem most nem nekem kellene írni neki következőnek, mert akkor már nagyon nyomulósnak tűnnék, mégiscsak én vagyok a lány...szerintetek fog keresni?

2018. júl. 2. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:

én nem dumálok ennyit egy csajjal ha kicsit se tetszik. szerintem jó vagy nála.

Tegyük fel ráírsz valami ürüggyel akkor megint csak beszélgetés lesz ami jó de egy idő után valakinek el kell hívni a másikat egy randira aki gondolom nem te szeretnél lenni.

Az én véleményem hogy ne keresd ha akar valamit akkor határozza el magát és lépjen. Ha erre sem képes mit gondolsz milyen lenne vele egy párkapcsolat?

(de ez csak az én véleményem)

2018. júl. 2. 11:15
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

"mégiscsak én vagyok a lány..."

Éljen a szexizmus! :)

2018. júl. 2. 11:18
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Két nap kihagy, utána ha nem ír, írj rá te. Utána megint két nap kihagy. Ha azután sem ír, akkor ne írj neki többet. Tudom kicsit hülyén hangzik, de nekem ez vált be több esetben.
2018. júl. 2. 11:19
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Semmit sem "kell". Felejts el ezt a hülyeséget, hogy az ismerkedésnek, randizásnak szabályai vannak. Akarsz valamit? Tegyél érte. Tudni akarsz valamit? Kérdezd meg.
2018. júl. 2. 11:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is elbeszélgetek simán ismerőssel, akivel rég dumáltunk, és ráérek, nem jelent nálam semmit. Hány éves vagy?
2018. júl. 2. 11:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is így zárom az udvarias beszélgetéseimet, ha valakitől akarok is valamit, vagy tetszik, jelzem, vagy elhívom valahova. Milyen idősek vagytok? Szerintem fiatal vagy neki.
2018. júl. 2. 12:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem fog keresni. Nekem ilyen téren pozitív tapasztalataim vannak. Ha nem, akkor írj neki még egyszer, abból (vagy azután ha keres) majd kiderül.
2018. júl. 2. 13:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Ő 28, én most leszek 21. Igazából kérdezte tegnap, hogy ma ráérek-e, elfoglalt leszek-e, de nem hozta fel, hogy találkozzunk.
2018. júl. 2. 13:11
 9/10 anonim ***** válasza:
na jolvan akkor sinen vagy baby csak ússz az árral
2018. júl. 2. 22:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy ra 2 hettel, de megkeresett! :)
2018. júl. 18. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!