Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tudtok erről a társkeresőről?
Sajnos nem arra utal ez az egész, hogy sikeres társkereső lenne. Csak egy képet kell felrakni, aztán utána még mit kell? Fizessek is? Áhh, hagyjuk is...
Mielőtt felrakok egy képet, legalább had nézzem már meg, hogy kik vannak regisztrálva a környékről.
Nem hallottam még róla, de egy 2 perces utána járás után én már biztos, hogy nem regisztrálnék rá.
A kép elég sokat elmond az oldalról:
(Azaz oldal ahol a "rólunk mondták" részen lévő emberek képeit meg lehet találni külföldi oldalakon nem sok jót sejtet.)
Teljesen ingyenes, de csalódni fogsz, mert nem születik napi 20 újreg KAMU profil, csini lányokkal (akik a való életbe dehogy vállalkoznának online társkeresésre, ugyan minek?)mint baddon és társain.
Nekem volt innen kapcsolatom és gyakorlatilag ezt tartom a legreálisabb társkeresőnek, pedig vagyok regisztrálva még egy pár helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!