Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire jó ez az ismerkedős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jó ez az ismerkedős szöveg? egy igen / nem válasszal szavaznátok az első kérdésemre

Figyelt kérdés

a dolog úgy nézz ki hogy pár hete találkoztam egy férfival szerintem szimpatikusak vagyunk egymásnak, nagyon helyesnek találom,de nem tudom hogy hívjam el.

már párszor elképzeltem a szituációt,hogy szimplán oda megyek hozzá és megkérdezem,hogy mikor van vége a munkaidejének és ráérne utána ,esetleg lenne kedve beszélgetni

mit mondjak neki,hogy hívjam el

1 szerintetek gáz ez az ismerkedős szöveg ???

2 Meg még annyi hogy ügye a dolgozókon ilyen Bluetooth os fülhallgató van és attól félek hogy más is meghallhatja amit mi beszélünk ez a füles hogy működik, szegény srácot és magamat sem szeretném beégetni

23N

2018. jún. 26. 18:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
*Ja és a papírra, amire írod, rajzolhatnál még valami virágocskát, virág közepére esetleg szmájlit, hogy mosolyog a virág, tehát valami kis cuki-vicceset; amitől nem lesz olyan egyhangú a levél, és nem csak egy snassz kis üzenetet fog kapni, hanem lesz még rajta valami plusz is, valami kis extra, amit neki szánsz, valami katicabogarat, vagy csigabigát, napocskát, ilyesmiket is rajzolhatnál rá, valamit amitől még édesebbé, figyelemfelkeltőbbé válhat a levél.
2018. jún. 26. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!