Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól, fiúktól egyaránt kérdezem, hogy az miért fontosabb nektek, hogy a párotok mit dolgozik, mint az, hogy mije van?
Tudod, van egy osi kinai mondas.
Hal helyett halot adj.
Te halat kaptal, a masik halot.
Visszakérdezhetek?
Neked mindegy, hogy a barátnőd úgy keres 200 ezret, hogy diplomás nővér, operátor egy gyárban, vagy támogatja egy idős úriember?
Már miért lenne proli mentalitás megkérdezni, hogy mit dolgozik a másik? Hogy lenne mindegy? :D Nyilván nem azzal indít az ember ismerkedésnél, hogy "na, és mennyit keresel", de egy idő után azért minden párkapcsolatban kiderül.
Nekem pl. nem mindegy, mit dolgozik a párom, mert én nem szívesen jönnék össze pl. kamionossal, aki sokat van távol vagy olyan emberrel, akinek teljesen más a munkarendje, így alig találkoznánk.
Nekem fontos, hogy a párom szeresse a munkáját és azért rendesen megfizessék.
Egyébként szerencsés az, ha valaki örököl, de nekem akkor is szimpatikusabb, ha valakinek olyan végzettsége és/vagy képességei vannak, amelyek segítségével bármikor elhelyezkedhet és képes egy normális színvonalat megteremteni. Én sokkal inkább felnézek valakire, aki keményen dolgozik, mint akinek az ölébe hullik minden, aztán kuporog a 150000 Ft-jából utána kb. élete végééig, csak mert neki már úgysem kell hajtani.
"Tudod, van egy osi kinai mondas.
Hal helyett halot adj.
Te halat kaptal, a masik halot"
Miért?! És aki halat kapott, annak talán nem lehet hálója is?! Hogy még többet fogjon?
Csónak nélkül egyébként nem olyan könnyű ám halászni.
"Tehát aki örököl az szar és béna mindenhez?"
Ilyet én sehol nem írtam. Pont az ellenkezőjére utaltam.
Tudom, nem is tőled kérdeztem.
Miért hiszik azt, hogy aki örököl, az onnantól a tökét vakarja? Én is örököltem, le van kötve, befektetném, csak egyelőre nem találtam senkit.
"Miért hiszik azt, hogy aki örököl, az onnantól a tökét vakarja? Én is örököltem, le van kötve, befektetném, csak egyelőre nem találtam senkit."
Én meg semmit nem örököltem, és már millió felett van a munkabérem plusz a passzív jövedelmeim. Na bumm.
Örökölni szerencse kérdése. Gazdaggá válni intelligencia és tehetség. Vagy jó kapcsolatok, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!