Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mer közeledni vagy nem is akar?
Figyelt kérdés
Találkoztam párszor egy fiúval. Ő kezdeményezte a találkozást 2x is. Harmadjára már én hívtam találkozóra. Nem történt köztünk semmi csak beszélgettünk. Nem közeledett ő se meg én se. Utána nem beszéltünk napokig. Hétvégén ugyanabban a buliban volt mint én. Egész este nézett és a közelemben volt. Meg egyszer mikor eljött mellettem megsimította az arcom. De nem jött oda és nem is írt azóta se. Ilyenkor mivan? Azt tudni kell hogy ez a fiú nagy nőcsábász. Talán látja, hogy én nem vagyok könnyen kapható és azért nem akar belebonyolódni mert ő csak azt akarná?2018. jún. 25. 21:23
1/1 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Nekem volt hasonló "élményem" még 14-15 éves korom körül mikor tetszett egy idősebb férfi. Találkoztunk párszor, elmondtam neki, hogy szeretem. Ugyan ezt csinálta, barátaimmal voltunk egy bulizóhelyen. Mint kiderült nem gondolt és nem akart komolyabbat tőlem. Pár hét múlva összejött mással, majd azt írta SMSben hogy "Nem bírtam belédszeretni, ne keressük egymást többé. Van valaki más, akibe beleszerettem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!