Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van-e a belvárosban olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chac Xib Chaac kérdése:

Van-e a belvárosban olyan hely / szórakozóhely / pub ahol kifejezetten a 30-40-es nők jelennek meg ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés

Nem a Gerbeaud-ház cukijában üldögélő 60+ cukrosnénikre gondolok - mielőtt vki félreérti :)

Az érdekel, hogy a 35+ korosztálynak milyen esélyei vannak az ismerkedésre, akik ugye a mai diszkókból már kinőttek, nem igénylik annyira a zajos, tolongós feelinget.

2018. jún. 22. 15:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hm..egy jó kis goa, én is elmennék, de vidéki vagyok.

51/N

2018. jún. 22. 19:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

35 vagyok es a morrisonsba jarok meg instantba pl. En tokeletesen illek a 20 eves fiuk tarsasagaba. A zajos tancolos helyeket szeretem es a folyamatos testi kontakt se zavar. :D

N

2018. jún. 22. 23:49
 13/20 anonim ***** válasza:
30-40 eves pasik megfelelo statusszal/kinezettel meg siman ramehetnek a 20on eves csajokra.
2022. febr. 18. 16:08
 14/20 anonim ***** válasza:
13, persze rámehetnek, de nem feltétlen akarnak rámenni! Valaki a dugáson túl is gondolkodik.
2022. febr. 19. 10:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
40-es pasi, aki esetleg már nem akar gyereket, nem biztos, hogy a huszonéves lányokban gondolkodik, ha a szexen kívül is fontos neki valami.
2022. febr. 19. 10:30
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 szeretem ezeket a magvas gondolatokat, hogy a dugason tul gondolkodik, meg a szexen kivul is fontos. csakhogy az van, hogy a szexen kivuli dolgokat azt meg tudjak adni a baratok, sokkal jobban mint valami kioregedofelben levo venlany, tehat marad az a felallas, hogy emocionalis szupport: 40es spanok, szex 20on eves feszestestu cicalany, aki nem kell h atomfizikus legyen, csak lelkes.
2022. febr. 21. 01:58
 17/20 anonim ***** válasza:
16, maradjunk annyiban, hogy a te színvonalad ennyi…:)
2022. febr. 21. 05:56
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
#17 Szeretem amikor a kioregedett venlanyok kifogynak az eszervekbol azt illetoen h eljart felettuk az ido, es sertodottsegukbol puffognak egy ilyen cancel cultureos frazist. En erre meg csak annyit tudok mondani h LOL.
2022. febr. 21. 11:50
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Plusz ugye azert azt is tudjuk, hogy a legtartosabb emberi kapcsolatok hetero ferfiak kozott vannak. Minden mas torekeny. Parkapcsolatok kulonosen, de nok kozotti baratsagok is. Kedvenc meme-em a temaban, de van 1000 hasonlo is:

[link]

A minap is szol a spanom h kene neki 2milla kolcsonbe. Kerdes nelkul adok neki, es forditott helyzetben o is adna. Egy notol mikor szamithat ilyenre az ember? Kb. soha... Meg, ha ad is az a minimum h 1000 kerdest kapsz...

2022. febr. 21. 11:54
 20/20 anonim ***** válasza:
19, szerintem is maradj inkább a férfiaknál. Nem való neked nő sem fiatal, sem idős. Van ez így, vannak párkapcsolatra alkalmatlan férfiak. :) Nálam pl fiatal korom ellenére is a málnásban kötnél ki rövid időn belül. Sőt, valószínű szóba sem állnék a magadfajtákkal. A tisztelet hiánya és az abuzáló jellem ugyanis messziről meglátszik. Egy nőnek ez nagyon nem vonzó. Az alsó férfi oktáv része. Persze bizonyára találsz magadnak hasonló szinten működő nőt, vagy prostituáltat. Vagy a hetero férfi barátságaidat kiegészíted egy kis extrával. Úgyhogy nem lesz gondod:)
2022. febr. 21. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!