Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek egyedül discoba, és ott PSP-zek vagy telón játszok, az nem gáz? Oda fognak jönni a csajok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 22:53
2/17 anonim válasza:
Persze
"meg tudnád mondani merre van a wc?"
Aztán feléd se nézne
Agymenők xd
3/17 anonim válasza:
Szerintem simán odamenek, lefényképeznek és küldenek napiszarra. Ott a helyed lúzer ;)
5/17 anonim válasza:
Hát szerintem ha kifizettél nem tudom hány ezer forintot a diszkóban akkor ne játsszál hanem érezd jól magad és majd hazafelé a buszon PSP-zél.
6/17 anonim válasza:
Ez elég gáz... te odamennél egy olyan csajhoz,aki a mobilján Super Mario-zik????na ugye...
7/17 anonim válasza:
Diszkóba táncolni és csajozni kell, a kezedet sörösüveggel, pohárral, de minden esetben mellell, vagy seggel kell megtölteni, ja és az is lényeges, hogy Nöi legyen a mell és a segg.
8/17 anonim válasza:
Ha van infrád, lehet odamenne, együtt játszotok, és már meg is van az alapszitu :D
9/17 anonim válasza:
XD holnap érettségizem bacccccátok meg XD
10/17 anonim válasza:
MIÉRT NEM ÉRTITEK HOGY NEKTEK KELL ODAMENNI A CSAJOKHOZ.
Lúzerek. És még ti nevezitek férfinak magatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!