Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha a nő hívja el a férfit hogy találkozzanak?

Figyelt kérdés

Férfiak nektek mennyire jön be az hogyha a nő teszi meg az első lépést?

Tenyleg bele megy a legtöbb férfi, ha a nő elhivja?

2018. jún. 20. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Még az álmomban sem hinném el, hogy egy lány tényleg elhívott engem randizni.
2018. jún. 20. 23:07
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Totál semleges. Valakinek kezdeményeznie kell. Nekem mindegy, hogy én leszek az, vagy a partnerem.
2018. jún. 20. 23:45
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Most ezen kell agyalni? Ismerkedtem úgy már pasival, hogy jelzőlámpa villogott a feje felett, ha lett volna hozzá haja még tekergette volna "lányos" zavarában. Most ha rá várok, sose ismerkjük meg egymást jobban. Egy nincs kedved meginni egy kvt/sört sétálni kérdés semmiből se tart, nem kötelező randinak szervezni, de ha lépsz, és nem csak pillákat rebegtetsz, akkor aki nem hülye az veszi a lapot, hogy nem közömbös. Néma gyereknek az anyja se...
2018. jún. 21. 06:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz,régebben én is ódzkodtam tőle,aztán rájöttem,hogy vannak férfiak akiknek tetszem én is,csak félnek (?) ,vagy zavarban vannak ,így nagyobb kezdőlökést kell adnom,mint finom célzások ..

Sosem estem pofára, szerintem azért érezni azt ha megvan a közös szimpátia,csak zavarban van az egyik fél az elején,legyen az a nő vagy a férfi.Kár ezért kihagyni lehetőségeket ,merthogy "nem illik" .

2018. jún. 26. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!