Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mit tegyek? Én szeretem.
már régóta ismerjük egymást nyáron szinte minden este mentem hozzá és beszélgettünk meg dvdztünk ma elhívott szolnokra vásárolni és nagyon jó volt de még nem volt semmi puszise semmi, én szeretem de félek megmondani neke mert lehet akkor nem akarna találkozni velem
van mikor több ideig szemezünk,és mikor találkozunk akkor mindig zavarba van. Mit csináljak?szilvesztere is hívott hozzájuk
Szerintem is szégyellős egy kicsit. Lehet, hogy még nem volt barátnője és ezért fél a csalódástól. Vagy csak a te kezdeményezésedre vár. De az csak jót jelenthet, ha szilveszterre is meghívott magukhoz.
Szolnokon voltatok vásárolni? Az tök jó, én tmiklósi vagyok.
én vok a fiú:D
sztem ha akart voolna fel oldódott volna, am nyár eleje óta járok hozzá
van mikor egész közel vagyunk egymáshoz de nem merem lekapni mert félek a kudarctól.
15éves vagyok a lány 14
de ép ez a baj hogy nem merem:!
pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!