Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor melyiket szeretem? ://
Na szóval azvan,hogy nekem volt egy 10 hónapos kapcsolatom, még fél éve.. ezt a kapcsolatot folytattuk nyár elején, és 2hete szakítottunk ..:/ mert félrekavart a másik fél stb.:/ már van is barátnője, na m1... és ugye nem tudom h 3 pasi közül most melyik iránt mit érzem, várjatok felsorolom azalábbi dolgokat. :
1 pasi : Ugye vele jártam, hiányzik.... néha-néha benne van még az álmaimba,a gondolataimba. Keresem a társaságát, rosszul esnek néhány szavai, és nagyon féltékeny vagyok rá, pedig már barátnőt is talált.
2 pasi : Ő járni akart velem, egyik legjobb haverom, kettenis találkoztunk már kb 4-5 ször.... de a haveri társaságban is gyakran összefutunk. Róla álmodtama minap, hogy csókolóztunk meg ilyenek, de nem érzem h éreznék is iránta valamit..:/ Persze rá is féltékeny vagyok egy kicsit, tetszik ... Visszautasítottam mert nekem fontosabb h a haverom legyen, mint a barátom .
3 fiú.. : Vele élőben még alig beszéltem, gyakran láttam már, fb-n ngyon gyakran beszélünk . Összeakar velem jönni, énis szívesen járnék vele. Nagyon tetszenek a bókjai, rengeteget gondolok rá. a Dumáiért élekhalok.. Kb minden álmomban szerepel, sírtam már miatta... eleget. Rosszul esik ha nem ír nekem... Meg minden.Nagyon úgyérzem h szeretem, mert hiányzik is meg minden.:/ de nem szerethetem, hiszen gyakorlatilag nem is ismerjük egymást... Szerintetek melyiket szeretem az alábbi gondolatokból ítélve?:/ Köszönöm annak aki ír. 15/L
Ne félj tőle... Bár én is így vagyok ezzel, úgyhogy beszélni könnyű... :D
De többet tudhatsz meg így, neten, mint hiszed... Persze nem annyit, mint "élőbe", de akkoris...
Köszönöm szépen!:)) Bár kb élni sincs kedvem, mert hiányzik nagyon a volt barátom.:/ de megpróbálhatom.:)
Annak a 'kedves ' kommentelőnek üzenem, aki a só melletti tárgyat ajánlotta, NYOMD EL MAGAD-.-..... szánalmas, senki nem kérdezte, de kénytelen volt írni pfű .-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!