Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értelmiségi emberek milyen helyeken szórakoznak?
Sajnos elég sok időt elpazaroltam low-class pesti szórakozóhelyeken, ahol pont azok a típusú emberek voltak többségben, akik engem egész életemben csak megvetettek és bántottak, mert nem vagyok olyan, mint a mainstream.
Aztán az élet úgy hozta, hogy valahogy mégis az én képességeim érnek többet a piacon és ezek a csuda okos emberek, akik egyébként kb csak annyit tudnak, amit az evolúció 10ezer év alatt belekódolt a DNS-ükbe, nos ezek az emberek feltűnően küszködnek olyan egyszerű feladatokkal a munkahelyeken, amire meg én mondom azt, hogy nevetséges.
És nem azért, mert bármilyen szakmai képzettséget illető szakadék lenne köztük. Egyszerűen csak az intelligencia hiányzik, képtelenek még a legalapvetőbb szinten is rendszerben gondolkodni, csak az érzelmeik mentén cselekszenek.
Na mindegy. Szóval én sokat kinlódtam már azzal, hogy az iylen emberk közé beilleszkedjem. Ennek része volt az a 5-6 év, amit mindenféle low-profile szórakozóhelyen töltöttem, és nőknél próbálkoztam, akik persze a gyér külsöm miatt nem nagyon voltak rám kiváncsiak.
Az intelligenciámmal meg valahogy irreálisan szép (magamhoz képest) nőknél tudtam bevágódni.
A kérdés tehát, hogy pesten az ilyen 25-35 éves korosztály hol szórakozik, akik ügyvédek, orvosok és más hasonlóan magasan képzett nők, akik talán meg is hallják és fel is fogják, amit mondok nekik, nem csak a törzsi táncot keresik az emberben, mint ezek az egy bites proli nők?
nem is szórakoznak tömegben, tömegesen..ha tévednék engem is tájékoztassatok..
éés..jobban jársz ha nem igyekszel senkinek sem az orra alá dörgölni, hogy milyen hü|ye..nem fog vidítani cseppet sem
5.: és tudod még mi a közös bennük? Te még csak nem is álmodhatsz erről.
N
7.
Nő vagyok, úgyhogy nem is álmodozom róluk. Bocs, hogy kimondom nő létemre, hogy fiatal nőknek igenis számít a kinézet. Főleg egy szórakozóhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!