Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerülhetnék közel hozzá?
Szoktam látni egy rendőr férfit a téren, ahol dolgozom. Nagyon megtetszett nekem, és úgy látom, hogy ő sem közömbös.
Nem nagyon van más esélyem, csak akkor leszólítani, amikor “szolgálatban” van, de ezt kicsit kellemetlennek érzem. :)
Szerintetek ez mennyire veszi ki jól magát?
25N
Az unokaöcsém zsaru, 26 éves, jóképű, kigyúrt, okos gyerek. Őt rendszeresen leszólítják csajok, randira hívják, ajánlkoznak.
Ne parázz beszélni velük, már megszokták. Nem te leszel aznap az első aki ismerkedni akar vele. Ha te is bejössz neki lehet belőle valami.
menj oda valami kamu dumával hogy ide oda igazítson útba közben mosolyogsz szépen kis nevetke aztán hátha lép.
Ha meg nem akkor többször is odamehetsz hozzá csak ugy beszélgetni mi van vele stb. nem kell elsőre elhoznod a fődíjat.
Én a helyében nem néznélek hülyének vagy ilyesmi tetszene a dolog.
Látom, az első hozzászólást törölték is.
A többieknek köszönöm a választ, meg fogom próbálni. Vesztenivalóm nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!