Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

nagyon tetszik egy srác a suliból, pénteken meg évzáró..arra godoltam h évzáró után odamennék hozzá és mondanék vmit, de csak az jutott eszembe h "szia!Kellemes nyári szünetet!"..d ez elég béne sztem..pláne ha a haverjai is ott vannak..ha valakinek lenne vmi jobb ötlete örömmel venném..:D

jah..még sose beszéltem vele, csa pár szót..szóval tud a létezésemről, de ennyi..bár éha néz, mind1..

17/L

előre is köszi (az értelmes tanácsokat)!!

2010. jún. 16. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát....vondd ki a társaságból,valami hülye kérdéssel(pl:nem nagyok a melleim?szted nem vagyok kövér?) stb. :D

És ha 1 városban laktok,akkor szólj neki, h segítsen vlamiben járkáljatok valamerre,stb. ;)

15/f :)

2010. jún. 16. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:

szemezz vele és vedd elő a legelbűvölőbb mosolyodat:D

pl: hiányozni fog a fejed a szünetben..

hiányozni fogsz.

remélem látjuk egymást

vmi ilyesmi :D

2010. jún. 16. 20:10
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi!!:D

ez nagyon jóó!!:D

de nem fog hülyén kijönni h még nem is beszéltünk??

de nagyon jóó!!köszi!!:D:D

2010. jún. 16. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:

nem szerintem.

te pl nem örülnél neki ha egy fiú ezt mondaná neked?

de. mindenki örül ha tetszik vkinek :)

aztán hajrá :D

2010. jún. 16. 21:13
 5/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!!:D:D
2010. jún. 16. 22:02
 6/7 anonim válasza:

szerintem bármit mondhatsz,amit magabiztosan tudsz előadni...ne vörösödj bele,mutasd,h van csomó önbizalmad,hiszel magadban,ne azt h kicsit meg vagy szeppenve,az nem jó.

Ha határozott vagy az jó.Az fel fog tünni neki.

2010. jún. 17. 11:42
 7/7 anonim ***** válasza:
ha tetszel neki egy kicsit is, akkor teljesen mindegy, hogy milyen ürüggyel szólítod meg, örülni fog neki. mennyél oda hozzá nyugodtan, szólítsd le, mosolyogj elbűvölően és nézzél a szemébe. ha tetszel neki ez tutira bejön, ha meg nem, akkor nem, de legalább megpróbáltad.
2010. jún. 17. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!