Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probalkozhatok csinos nőknél úgy, hogy nem vagyok jóképű, sem pénzes?
A lányokat (a csinos lányokat is) alapvetően nem a férfiszépség vonzza, és, bár ezt sok férfi nem fogja elhinni, nem is a pénz.
Hanem a KOMPETENCIA.
Tehát ha valamiben, ami a számára fontos, JÓ vagy.
Persze ha a számára a külsőség a fontos, akkor nem árt, ha jóképű vagy. De a külsőségekre fogékony lányoknak még mindig kigyúrhatod magad, az csakis rajtad áll, az is le fogja nyűgözni őket.
Ha számára az anyagiak fontosak, imponálni fog a sok pénz, nem vitás.
De sok (szép) lányt vonzanak a világlátott, a világban jól eligazodó férfiak is, akikre a gyakorlati életben biztosan támaszkodni lehet. És ez sem előre elrendeltetett dolog, tehát van remény!
Lényeg, hogy valamiben jó legyél! Ez lehet akár a számítógépes játék is, vagy a golf, csak akkor a szintén számítógépes játékokkal játszó vagy a golfot szerető széplányokat fogod lenyűgözni.
A legszexisebb dolog egy nő számára egy férfiban az önbizalom és a nő felé irányuló figyelem kiegyensúlyozott keveréke.
Tehát a nő érezze: egy magabiztos, saját értékeiben bízó férfi érdeklődik irántam, mert engem is értékesnek és vonzónak talál.
Ha a 2-ből valamelyik hiányzik, az udvarlás kudarcra van ítélve.
Próbálkozhatsz. Nem kell jóképűnek lenned, de azért legyél igényes, sportos.
Nagyon fontos a nőknek a magabiztosság, humor, és legfőképp a figyelem. A figyelem a kulcsszó. Aki meg csak a pénzre megy, azt felejtsd is el, hosszú távon úgysem fog működni.
Ja, és ha negyvenes vén fazon leszel, mint én, rájössz, hogy a csinosság önmagában mit sem ér - a szépség a személyiségből fakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!