Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg válófélbe vagyok. Van egy helybéli srác akivel nagyon jól kijövünk és szereti a lányomat is. De számít a külső?
Figyelt kérdés
Én egy vékony testalkatú vagyok,ö pedig elég duci2018. jún. 14. 17:13
1/5 anonim válasza:
A kérdésed alapján neked igen. Neked az számít, hogy te, illetve ti boldog(ok) legyél/legyetek, vagy hogy a világ mit gondol?
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem számít!
Viszont a családomat ismerem hogy ők húzogatnák a szájukat
Szeretik a srácot.de mindig azt mondják hogy gondolkozzak már hogy néznénk ki együt
2018. jún. 14. 17:18
3/5 anonim válasza:
Most azt akarod, hogy másoknak tetszen és feleljen meg, vagy neked?
4/5 A kérdező kommentje:
Nyilván nekem
2018. jún. 14. 17:25
5/5 anonim válasza:
Amíg mások véleménye éli az életedet helyetted addig sosem teljesedhetsz ki és lehetsz boldog, mert vagy lemondasz arról amit szeretnél azért, hogy ne kelljen konfrontálódnod, vagy elfogadod azt amit nem szeretnél, hogy ne kelljen konfrontálódnod.
Vajon miért félsz felvállalni a választásodat a családod előtt?
Érdemes lenne feltárnod a szeretet és elfogadás iránti egyensúlytalan, berögzült viselkedéseid(megfelelés vágy) gyökér okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!