Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mivel lehet titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mivel lehet titeket "megfogni"?

Figyelt kérdés
Tudom mindenki más, mindenki mást szeret. Csak általánosságban érdekelne 1-2 vélemény. Mit szerettek, ha mivel kedveskednek nektek? Mennyire figyeltek az apróságokra ilyesmi.

2018. jún. 12. 09:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%

ismered az 5 szeretetnyelvet?

nekem a testi érintés és a szívességek a legfontosabb

ha a csaj valami nagyon finom édességet ad na az elég jó pont

testi érintés inkább kapcsolatban okés komolyabb szinten

köszönésnél puszi még belefér, de barátokkal nem nagyon van egyéb

2018. jún. 12. 09:55
 2/15 anonim ***** válasza:
29%
nedves pinával, de azzal nagyon! 😁
2018. jún. 12. 09:56
 3/15 A kérdező kommentje:
5 szeretetnyelv? Ez mi is pontosan? Hol tudok utánanézni?
2018. jún. 12. 09:56
 4/15 anonim ***** válasza:
58%

Gary Chapman: Egymásra hangolva

de a témában van több könyve is, én többet is olvastam, szerintem nagyon hasznos tudást rejt magában

A házasság négy évszaka viszont a kapcsolat problémáinak megoldásáról szól, hogyan hozzuk rendbe a problémásabb dolgokat.

2018. jún. 12. 09:58
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

Hát, nézzük csak...

Akármennyire is hihetetlenül hangzik, de nem olyannal, amit pénzért megvehetsz a boltban. Sokkal inkább tettekkel, szavakkal...

Pl ha valaki érezteti velem, hogy fontos vagyok neki. A szeretete nem csak a szavak szintjén működik, hanem tettekben is. Nem a kifogásokat keresi, amikor rólam van szó.

2018. jún. 12. 10:09
 6/15 anonim ***** válasza:
96%

Olvashatsz te bármennyi róla szóló könyvet, tanulmányt, naphosszat nézheted a filmeket, mivel hogyan kell.

Nem jön be egy nő, tőlem fejre is állhat, akkor sem kell.

2018. jún. 12. 10:14
 7/15 anonim ***** válasza:
30%

Ha nem vagy elhízva. Ha nem fogsz elhízni később sem.

Ha kedves vagy. Ha hosszú a hajad.

Ha alázatos vagy.

2018. jún. 12. 10:24
 8/15 anonim ***** válasza:
5%

Ha igényes vagy és hiú önmagadra,ha nem fogsz elhízni és sportolsz sokat,odafigyelsz mit eszel és nem zabálod a szemetet.

Ha az ágyban egy igazi belevaló nő vagy akit akár hajtogatni is lehet,plusz nem undorosz a szájba élvezéstől.

Ha nagyon hosszú hajad van ami dús és áplod,mellette nőiesen kirívóan öltözködsz.

Engem ezekkel tud egy nő megfogni.

2018. jún. 12. 10:38
 9/15 anonim ***** válasza:

Szeretetnyelv gyorstalpaló: [link]

Engem például azzal, hogy kedves velem, odafigyel rám, támogat, nem k0cs0gösködik velem, kb egyezik az érdeklődésünk. Kapcsolatban már a testi érintések is fontosak számomra, ne féljen pl az utcán kézenfogva menni, vagy megcsókolni. A külső az ízlés kérdése, nem hiszem hogy azzal meg is lehet tartani. De ha már a külső, akkor a hosszú barna haj, zöld szemmel tetszik a legjobban. Amúgy meg elsősorban az arcát és a testalkatát nézem. Ha azok tetszenek akkor felőlem lehet szőke is. De ha a belső nem jó hozzá, akkor nem is tud megfogni.

2018. jún. 12. 11:06
 10/15 anonim ***** válasza:
50%

Mondjuk egy biztos! Engem pont nem a gyk-s “pasik” velemenye erdekelne :D (tisztelet a kivetelnek)

De konyorgom... ezektol barmit meghallgatni.???? Neeeeee :D

2018. jún. 12. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!