Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi csak két nappal később írt rám, akkor felejtős?
Figyelt kérdés
Két napja volt egy randink. Jól éreztük magunkat, szinte elrepült az idő. Vártam, hogy ír. Nem feltétlen sokat, csak hogy jól érezte magát, vagy épp hogy nem akar folytatást, de csak ma írt, mint ha ez teljesen természetes lenne. Nem írt sokat amúgy, de szeretne még találkozni. Nagyon elbizonytalanodtam, ha már az elején se mutat érdeklődést, akkor később nem tudom mi lesz. Ha pedig játszmázás, akkor az nekem nagyon kiábrándító.
22l és 30f
2018. jún. 6. 13:00
21/22 anonim válasza:
Nem gondoltál arra hogy ez egy jól bevált praktika? 30 éves.. tudja ő hogyan kell randizni ..
Én is már annyi randin estem túl. Hidd el nekem ha egyáltalán nem írt volna akkor lenne itt baj.
22/22 anonim válasza:
"Lehet, hogy azok FÉRFIAK voltak."
A másik fél meg valószínűleg NŐ ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!