Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ért már kudarc diszkós csajozá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ért már kudarc diszkós csajozás során? Mi történt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 01:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Ert. Nem akart semmit. Odamentem a kovetkezohoz. End of story.
2010. jún. 16. 01:16
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

19 éves koromban volt egy disco, ahol fel akart csípni egy csaj, elég durván nyomult rám, de kicsit (nem nagyon, csak kicsit) részeg voltam és elhajtottam, ám kiderült hogy az egyik atom antinak (kidobó) a nővére, aki ennek örömére barátilag kikísért a dizsiből és vigyorogva felpofozott, (azt mondta hogy ''mé' nem akarsz keverni a nővéremmel mi???B*zi vagy???'' vagy valami hasonló) majd hazazavart...

Ezt én elég nagy kudarcnak éltem meg, a probléma egyébként csak annyi volt, hogy a csaj vagy 5-6 évvel idősebb volt nálam és olyan lényegre törően nyomult, hogy teljesen beriadtam...

Ráadásul -nem elég hogy felpofozott a kidobó- másnap még a haverjaim is kiröhögtek, azt mondták, "szüzike" vagyok...

2010. jún. 16. 01:31
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Diszkoztam a haverokkal minden hétvégén volt egy csaj aki nagyon bejött, de mindig azt mondta barátja van.

Egyik hétvégén nem mentem diszkoba a telefonom is ki volt kapcsolva erre mi történt?

Másnap látom 3 üzenetet hagyot, merre vagyok szakított a pasija és szexelni akar.

Tanulság azóta nem kapcsolom ki a telefonem :(

2010. jún. 16. 02:03
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Ért. Összejöttem egy csajjal, kimentünk ücsörögtünk a padon, csókolóztunk és majdnem az arcomba hányt szegény, olyan józan volt. Ez csalódás volt. De kijózanodott, és talizni akart, most is együtt vagyunk. Megismertem idő közben az anyját is. Az is csalódás....
2010. jún. 16. 07:30
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
megdugtam és reggel más volt az arca, nem őrá emlékeztem :d
2010. jún. 16. 10:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Ért! Felkapcsolták a villanyt....
2010. jún. 16. 13:04
 7/11 anonim válasza:
Ért. Nem nyelte le :(
2010. jún. 18. 20:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Ért, nagyobb fa.sza volt, mint nekem :'(
2010. jún. 18. 21:04
 9/11 stalone ***** válasza:
XD
2010. jún. 19. 12:05
 10/11 anonim ***** válasza:
eret ért
2010. jún. 19. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!