Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar engem a srác vagy csak ennyire félénk/nincs önbizalma? (24/L)
3 hete ismertem meg egy sracot, magas, helyes kézilabdázik, de úgy tűnik nekem hogy nincs túl sok önbizalma, vagy én nem tetszem talán neki?
Ő 28 éves, most fogja befejezni a mérnöki kart én pedig 24 vagyok és jogra járok.
Elég szép lánynak tartanak, rengetegen írogatnak, de nekem ő tetszik.
Viszont eddig 2-szer hívott el nagynehezen randira, ezeken kb 6 orat egyutt toltottunk es nagyon jol erezte magat, ezt mondta is, meg megerintett finoman tobbszor is.
Mondtam neki hogy en szeretnem tobbszor latni, erre az volt a valasz, hogy vard ki, majd a jovoheten talalkozunk. Pl. Ezt mondta most penteken.
Mondtam neki, hogy hivjon tobbszor, erre a valasz: mi van, ennyire szeretsz telefonalni?
Mikor telefonon is nagyon jokat beszéltunk.
Maskor meg olyanokat ir hogy ugy hozzambujna.
Nekem ez a kommunikacio es talalkozas keves, o viszont picit onbizalomhianyosnak tunik nekem pedig volt hosszu kapcsolata tobb is.
Hogyan erjem el hogy ne feljen tolem, mert en eleg magabiztos vagyok es allitolag van egy nagyon eros szexualis kisugarzasom is.
Koszonom a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!