Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a lányokat. Megéri átmenni bunkóba?
1. a nők nemhülyék(cask alányok nagyrésze)
2. ne legyél bunkó mer az visszataszító
neaggódj a mai lányok ilyen 14-18 év közöttiek a macsóbb menőbb pasikra buknak akikkel felvághatnak a többiek előtt.. de majd ez változik:) addig is keresgélj a csajok között van belőlük bőven:) régebben én is olyan voltam hogy azokat a pasikat szemeltem ki akik külsőre jól néznek.. a belső viszont már nem annyira:S rájöttem h sürgősen változnom kell és nem csak külső alapján kell ítélnem mert különben nem lesz belőlem semmi:)
16/L
Szerintem ne válts át bunkóra. Nem éri meg. Később majd ha azt látják, hog ycsak szórakozol, meg sz*patod a csajokat, a végén senki se fog veled szóbaállni. Láttam már ilyet. Bevallom, sokáig engem is a bunkók vonzottak, de egyszer engedtem egy nagyon kedves, odaadó srácnak, és soha nem voltam még olyan boldog, mint mellette! Néha még most is beleesek abba a hibába, hogy a bunkókkal foglalkozom, de tudom, hogy nem szabad. Szóval... ha valaha normális, boldog kapcsolatot akarsz, maradj ilyen. Hiába fut utánad 100 csaj, ha magányos maradsz. Egyébként ezek a bunkók mellett szerintem a csajok nagy része csak szenved. Meg kell találnod az arany középutat a bunkózás és az utánuk való futás között. Lehetsz kezdeményező és kedves, de ne tapadj rájuk, egy ideig maradj kicsit távolságtartóbb, aztán majd alakul. Ha egy csajnak meg csak bunkón kellenél, sz*rd le, majd találsz normálisat! :)
19/L
hogyérti ,hogy jófiú vagy ? és Te h érted ? semmi káromkodás vagy csak szimplán tisztelettudó vagy ? sztem nem veled van a gond .sőt biztos vagyok benne mert ahogy leírtad nem az jött le.kérdőre kellett volna vonni a csajt ..egyébként érdekes mert egy csomó velem egykorú lány pont h nem a bunkó srácokra utazik viszont inkább ők az ellenpélda mert több olyan van mint akiről Te beszélsz
de elég furcsa ok ezért otthagyni vkit én ígyvagyok ezzel
neméri átmenni .max lazulj ha meg az vagy akk érthetetlen
túl sok a picsu én is ismerek pár agyatlan libát :D
A csaj bizonyára Mazohista lehetett...már csak a "büntess" hiányzott vna tőle..
neem. komolyra fordítva... nehogy megváltozz.
Ha valaki beléd szeret,akkor azért,mert azt szereti aki te vagy.
Ne h egy ilyen csaj miatt... :)
maradj önmagad.sztem így vagy jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!