Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a lányokat. Megéri átmenni bunkóba?
A nők hülyék.
HA bunkó vagy érzékeny pasit akarnak. Ha érzékeny vagy macsó bunkót szeretnének.
Add önmagad. Nem mindig jön ez be.
Légy lekezelő bunkó, mintha nem is érdekelne és maga alá fog hugyozni mind! Aztán ha már megvan lehetsz gyengéd is attól megint nedvesedni fognak. :)
Korodat elnézve egyébként tarts több vasat a tűzben. Sosem árt meg ha érzik, hogy nincsenek biztonságban. ;)
Ne legyél bunkó nem jo az:) Tudom milyen körömszakadtáig harcolni egy fiúért aki bunkó. NEm a bunkóság a lényeg hanem hogy harcolni kell érte, de hosszú távon nem jó érzés, csak az a baj rá lehet szokni. Én is ilyen mazo tipus vagyok, 5 éve vagyok egy pasival aki lesz*r, bunkozik, megaláz, belémköt ahol csak tud... De msot épp hatalmas elhatározáson vagyok hogy ha mg egyszer bunko lesz otthagyom:)
Viszont olyan nem nagyon van h a nő tudja hogy azért hagy ott téged mert nem vagy bunkó. Olyan van hogy azért hagy ott, mert túl nyálas vagy, de azt írtad hogy nem.
Maradj ilyen amilyen vagy, a nő meg keressen magának egy taplot aki sosem fogja igazán szeretni, t megtalálod azt a lányt akit szerethetsz:)
A nők tényleg hülyék,egyre több ismerősömtől hallom és jó magam is benne voltam (én is nő vagyok), hogy szeretünk szenvedni.Ha nem kedvesek a férfiak,ha agyalhatunk,ha sírhatunk valami miatt,és várjuk,hogy majd megváltozik a férfi,sokmindent tűrünk, mert nem merünk kilépni, nem merünk változtatni.Amikor jómagam is ezt hallottam, és rájöttem,hogy én is benne vagyok ebben,akkor szakítottam.
Én sem szeretem a nyáladzósakat, akik nagyon ragadósak,az uncsi, de a kedvességre, őszinteségre szavazok.
jézusom már megint ugyanez az ostobaság?! Oo én őszintén mondom, erről a dologról/hozzáállásról még sehol máshol nem hallottam/olvastam soha, csak itt ezen az oldalon. itt újra és újra felveti valaki ezt a témát, de én még mindig nem látom az értelmét. soha nem tapasztaltam egyébként ilyen viselkedést a való életben. egyébként én szeretem megadni az embereknek az alapvetően mindenkinek kijáró tiszteletet, nade hogy adjam meg valakinek akitől én nem kapom meg? szal az egyetlen amit elér nálam valaki a bunkóskodással, hogy én is kapásból felveszem az arrogáns stílust, azon kívül meg kerülni fogom a társaságát mert jobban szeretem az intelligens emberekét. ugyebár a bunkóság meg az intelligencia nem járnak kéz a kézben. egyébként ha már itt tartunk, szerintem ez lehet a baj a te exeddel is, elég primitív lehet. legalábbis én ezt vágtam le abból amit írtál, vagyis amit ő mondott. amúgymeg ízlések és ficamok.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!