Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság is elvárják a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság is elvárják a férfiak egy nőtől, hogy tudjon főzni? Mennyire gáz, ha nem tud?

Figyelt kérdés
27 évesen
2018. jún. 3. 15:35
1 2 3 4
 11/32 NDSM ***** válasza:
100%
Manapság már nem lehet elvárni ezt. Amúgy nagyon sok félkész ételt árulnak a boltokban. Ráadásul nagyon sok könnyű és gyors recept van a neten és pik-pak már tudsz is főzni. Csak 1 kis bátorság és bármibe belemersz fogni.
2018. jún. 3. 16:24
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem is más miatt,legalább magam miatt úgy gondolom hogy alapvető hogy főzni tudjak valamennyire,el se tudom képzelni hogy semmit ne tudjak megcsinálni.Ha tele lennék pénzzel se járnék minden nap valahova kajálni,mert nem bízok meg más konyhában elkészített ételekben,kit tudja hogyan pancsolják össze sokszor.Ismerek 50 éves nőt is aki nem tud főzni,ki is van akadva az újdonsült párja.
2018. jún. 3. 16:38
 13/32 anonim ***** válasza:
80%

Én is gondoltam, hogy meg kéne, de annyira nem érdekel. Olyan, mintha egy olyan hobbit kényszerítenék magamra, ami kényelmetlen és unalmas. Vagy olyan filmeket nézek, ami nem kötnek le és bealszom rajtuk.

Nekem bőven elég a grillezett husi és kész. Nem értem, miért tanuljak meg rakott biszbaszt, ha úgysem eszem meg.

2018. jún. 3. 16:48
 14/32 Fish1 ***** válasza:
Szerintem az nem tud, aki nem is akar. Amivel nincs semmi gáz, mert miért erőltetne bárki is magára olyan dolgokat (főleg nap, mint nap), amit pl. nem szeret csinálni? Szerintem a nők se várják el a pasitól, hogy mindenképpen tudjon korlátot hegeszteni vagy vízvezetéket szerelni :) Én inkább fizetek olyannak, aki ért hozzá vagy szereti is csinálni :)
2018. jún. 3. 17:05
 15/32 anonim ***** válasza:
47%

Fonoknom 43eves, es nem tud fozni, azt mondja a nagyija is egeszben tette a fazekba a csirket, hogy levest fozzon, na pont erre a nagyira utott...szerintem olyan nincs hogy nem tudsz, a fozest el lehet sajatitani, par egyszeru dolgot, max olyan letezik, hogy nincs affinitasod hozza, vagy akkora az averziod, hogy emiatt nem is fogsz megtanulni. O megteheti, a ferje mernok, es imad fozni, olyan pasi aki a boltban biztos mindig vesz valami kutyut a haztartasba, kell meg egy hatodik serpenyo, habarokanal, stb. Jol foz es szeret is, otnyilvan nem zavarja, hogy ra harul ez a feladat.

En se tudok extran fozni, fuszerezni, de fogom a receptet, elolvasom, csinalom...a parom turelmes, mindent megeszik, motival, megdicser ha valami izlik :-) majd belejovok :-)

27N

2018. jún. 3. 17:15
 16/32 A kérdező kommentje:
Koszi:) Nalunk a csaladban is mindenki a munkahelyen eszik, senki sem foz. Hetvegente meg siman lehet rendelni vmit.
2018. jún. 3. 17:39
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
Ma már csak a csajozógépek, nők bálványai. A többi örül ha nőt kap.
2018. jún. 3. 17:50
 18/32 anonim ***** válasza:
13%

Akkor meg mi értelme ennek a kérdésnek, ha ezzel a komenteddel már ki is jelentetted, hogy te aztán nem is fogsz megtanulni főzni?

És majd ha gyereked lesz, neki is rendelsz majd valamit? Meg azokat a sz..r előkészített bébitápokat fogod neki adni?

És amikor majd lesz gyerekzsúr, akkor meg valamelyik étteremből fogsz rendelni? Majd lusta vagy néhány szendvicset elkészíteni?

A magadfajták miatt lesz egyre lustább az emberi társadalom.

Oké, hogy te megengedheted magadnak, hogy rendelgess minden sz.rt, de tudod is egyáltalán, hogy mit tartalmaznak azok, amiket eszel?

Hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon. És az legbetegebb nemzete is vagyunk.

Nőként mondom neked, hogy gáz vagy, bocsi, ha nem tudsz néhány alapkaját megfőzni egyedül.

26 évesen tanultam meg én is főzni, most 28 vagyok, de legalább én már el tudom látni magam és nem szorulok mások segítségére, ha enni szeretnék.

De te rászoruló vagy.

Azért remélem teát tudsz csinálni. De tojásrántottát már meg se merem kérdezni.

2018. jún. 3. 17:58
 19/32 A kérdező kommentje:
Vegyen be nyugtatot, akit ennyire zavar, hogy egy ismeretlen no nem tud fozni...
2018. jún. 3. 18:42
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
Valahogy nem írtad, hogy miben jeleskedsz helyette...
2018. jún. 3. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!