Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondjam a randit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondjam a randit?

Figyelt kérdés
Randit beszéltem meg valakivel telefonon, akit netes társkeresőn ismertem meg. Az adatlapja alapján szimpatikus volt, de a telefonbeszélgetés valahogy olyan érzést keltett bennem, hogy mégsem akarom megismerni (nem volt ellenszenves, csak valahogy vontatott és kínos volt számomra az egész beszélgetés, kínos szünetekkel, stb., és úgy vettem észre, elég különböző az életstílusunk, felfogásunk különböző dolgokról, és ő már látatlanban a telefonban befolyásolni próbált, hogy miért nem jó, ha ezt vagy azt szeretem, így élek, stb.) Egyre erősebb bennem az érzés, hogy tök fölösleges lenne egy órát rááldozni az életemből, neki is megspórolnék egy felesleges utat. Vagy adjak egy esélyt, hogy hátha a személyes találkozásnak lesz varázsa? Ezen őrlődöm. Kíváncsi lennék a véleményetekre, esetleges tapasztalatotokra.

2018. jún. 2. 16:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A #9-es befolyásol, erre figyelj! :D
2018. jún. 2. 17:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy kikered magadnak, hogy bele akart szólni az életedbe, az mégsem esik nehezedre, hogy itt, most vadidegen emberek mondják meg mit csinálj.

Ahogy mondtam, vicc az egész és ezért is írtam, hogy nincs önálló gondolatod.

Bánom is én mit csinálsz, ha le akarod mondani akkor mondd le, de majd tedd hozzá, hogy azért alakult így mert néhány noname ember ezt javasolta gyakorin és látatlanban befolyasolt, de az már mert nem tetszett, hogy ő telefononon hasonlóan tanácsolt valamit.

2018. jún. 2. 17:39
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha én lennék az, akivel a randit megbeszélted (bár én nem akarnék beleszólni senki életébe), én már ezek után nem találkoznék veled, mert azt keresgéled nagyítóval, hol lehet valami hibát találni a másikban.

Akikkel eddig randiztam, mindig megkedveltük előtte egymást, és nem azon álltunk le, hogy mi nem jó a másikban.

2018. jún. 2. 18:47
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Pasi vagyok,ismerkedtem egy ilyen lánnyal.

Kűldtem egy képet amin látszott a párnám. Szerinte nagyon egészségtelenül alszok és majd ő átalakít ezt meg azt a szobámban. Hangsúlyozom nem találkoztunk,csak messengeren beszélgettünk. Egyszer télen kimentem úszni és forróvizes szabadtéri medencébe ücsörögni. Mire onnan hazaértem csak megfáztam. Nem volt kedvem messengerezni. Máris gyártotta az elméleteket. Lemondtam én is a randit kell a francnak egy pót okoskodó anyuka.

Nem bántam meg. Ha egyűtt lennénk okés,hogy elszámoltat de randi se volt még.

2018. jún. 2. 18:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy lemondtad. Egyszer voltam így én is, amúgy írásban teljesen szimpatikus volt a srác, de telefonon rájöttem, hogy teljesen, de teljesen más világ ő is, és én is. Minek találkozni, csak egy kínos helyzet lett volna, lemondtam, jól tettem.
2018. jún. 2. 21:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyszer mentem úgy el randira, hogy nem volt meg a valódi lelkesedés. Értelmetlen volt. Utána csak azzal találkoztam, akinél megvolt a vágy, hogy lássam. Így aztán megtaláltam a páromat is.
2018. jún. 3. 09:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Lehet ezért megköveztek. Írta valaki,hogy teljes a teljes lelkesedés esetén randizik. Hát én ha valaki nem ellenszenves,mint a kérdező esetében,elmegyek. Egy gyenge vagy közepes randi jó "gyakorlásnak".,felfedezni egy kávézót éttermet,parkot randi témákat gyűjteni. Szerintem minden ember akivel találkozom adhat hozzám valamit,lelkileg.

Na persze nem akárkivel állok szóba eleve.

2018. jún. 3. 10:37
 18/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a véleményét és a tapasztalatát! Lemondtam. Nem bántam meg, de jó volt, hogy feltettem itt a kérdést, mert a néhány nyilvánvalóan trollkodni és puffogni érkezett válaszoló rosszindulatú leoltásától eltekintve segítőkész válaszokat kaptam, amiket érdemes volt megfontolni. Azért mondtam le, mert az, ahogy már ismeretlenül befolyásolni próbált, valahogy egy kellemetlen érzést, rossz előérzetet okozott bennem.
2018. jún. 3. 15:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet csak izgult és nem akarta a kínos csendet ami telóba extra béna...ezért ami az eszébe jut azt mondta...Én nem mondtam volna le...Most kérem a felpontozásom :)
2018. jún. 3. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!