Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondjam a randit?
Figyelt kérdés
Randit beszéltem meg valakivel telefonon, akit netes társkeresőn ismertem meg. Az adatlapja alapján szimpatikus volt, de a telefonbeszélgetés valahogy olyan érzést keltett bennem, hogy mégsem akarom megismerni (nem volt ellenszenves, csak valahogy vontatott és kínos volt számomra az egész beszélgetés, kínos szünetekkel, stb., és úgy vettem észre, elég különböző az életstílusunk, felfogásunk különböző dolgokról, és ő már látatlanban a telefonban befolyásolni próbált, hogy miért nem jó, ha ezt vagy azt szeretem, így élek, stb.) Egyre erősebb bennem az érzés, hogy tök fölösleges lenne egy órát rááldozni az életemből, neki is megspórolnék egy felesleges utat. Vagy adjak egy esélyt, hogy hátha a személyes találkozásnak lesz varázsa? Ezen őrlődöm. Kíváncsi lennék a véleményetekre, esetleges tapasztalatotokra.2018. jún. 2. 16:27
2/19 anonim válasza:
Mondjuk dönts önállóan. Bár így, saját gondolatok nélkül nem véletlenül van sok kínos csend.
4/19 anonim válasza:
Szerintem ne mondd le. HA megteszed, akkor pedig azon fogsz rágódni, hogy vajon milyen lett volna. 1 óra az életedből, nem akkora áldozat.
Így legalább teljes őszinteséggel tudod majd azt mondani, hogy oké, nem ő kell nekem és kész, de lehet még is szimpatikus lesz.
Én nem hagynám ki. 28/f
5/19 anonim válasza:
Ne mondd le . Kíváncsi vagyok mi lesz s végevége
6/19 anonim válasza:
Szerintem mondd le. Semmit nem veszítesz. Én kerülöm az ilyen kioktatós embereket.
7/19 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy kínos csend volt, úgy látszik, ő azért elég sok mindenről beszélt.
8/19 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit! Azokat pontoztam fel, akik akár pro, akár kontra érveltek is, ezeket megfontolom. 2-est nem pontoztam le, de megjegyzem, vannak ötleteim, csak nem szeretek telefonon ismerkedni, a telefonszámomat csak azért adtam meg, hogy gyorsan meg tudjunk beszélni egy találkozót, ő meg elkezdett kérdezgetni, magyarázni, és tapintatból, udvariasságból meg akartam várni, hogy ő tegye le, de nem igazán érzékelte, hogy miért válaszolok röviden, végül nekem kellett rövidre zárnom, de a találkozó már meg lett beszélve.
2018. jún. 2. 16:43
9/19 anonim válasza:
#1 vagyok. Azért mondd le, mert ha még semmi nem történt köztetek, de máris bele akar szólni az életedbe, akkor esélyes, hogy egyébként is egy bunkó.
Most már engem is felpontozhatsz. xD
10/19 A kérdező kommentje:
Oké, megtettem. :-)
2018. jún. 2. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!