Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi történne egy megbántott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történne egy megbántott nővel, ha egyik napról a másikra különleges képességei lennének? Pl. Ha rendelkezne a Super Saiya-Jin Rose erejével, akkor képes lenne nagyon durva dolgokat csinálni? Indok lent.

Figyelt kérdés

Nők általában azzal érvelnek, hogy nem állnának bosszút, meg semmi ilyesmi. De nem lehet, hogy csak azért mondják ezt, mert pl. egy kifejezetten agresszív pasival szemben gyengék?

Nekem az a véleményem, hogy a nők - tisztelet a kivételnek - sokkal gonoszabbak, mint a férfiak. Valahogy úgy érzem, hogy nagyobb fájdalmat tudnak okozni (lelkileg). Talán azért van ez így, mert egy gyenge nőből nem nézné ki az ember, hogy tud olyan fájdalmat okozni, ami padlóra tesz egy pasit. Most nem akarok ezzel kapcsolatban részleteket írni, mert nagyon elkanyarodnánk.

Éppen ezért felvetődik bennem a gondolat, hogy mi lenne akkor, ha ezeknek a nőknek szuper képességei lennének. Akkor, ha mondjuk romba tudnának dönteni egy várost.

Vajon akkor is visszafognák magukat? Pusztán elméleti kérdés ez, és elismerem, hogy kicsit vicces. De ha a mélyére ásunk ennek a "mi lenne ha" kérdésnek, félelmetes dolog kerül a felszínre...

2018. máj. 30. 23:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
27%

#10: Köszi az egyetértést! :D A gond az, hogy holnapra szépen le leszek pontozva, mert egy csomó nő önérzete sértésnek fogja venni.

Én is rengeteg nőtől hallom, hogy inkább srácokkal barátkoznak, mert nem fúrják ki és nem döfik hátba. Itt viszont elég ritkán látok ilyet.

2018. máj. 30. 23:32
 12/25 A kérdező kommentje:

@23:32

Szerintem max azokat fogja sérteni, akikre vonatkozik ez az állítás, vagy erős feminista hajlamokkal rendelkezik.

Akinek nem inge, az nem veszi magára. A nők közt sem mindenki egyforma, ott is lehetnek értelmesek, akik nem akarják bántani sem a nőtársaikat, sem a férfiakat.

2018. máj. 30. 23:35
 13/25 anonim ***** válasza:
25%

"Szerintem max azokat fogja sérteni, akikre vonatkozik ez az állítás, vagy erős feminista hajlamokkal rendelkezik."

Ezzel gyakorlatilag jellemezted is a női felhasználók 90%-át! :D

"A nők közt sem mindenki egyforma, ott is lehetnek értelmesek, akik nem akarják bántani sem a nőtársaikat, sem a férfiakat."

Igen, ez így van. A való életben rengeteg normális nővel találkozom. Nem is értem, hogy ezen az oldalon miért van belőlük alig.

2018. máj. 30. 23:42
 14/25 A kérdező kommentje:

Előző:

Igen, ez igaz. Amit ezen az oldalon mondd a nők többsége, annak nem sok valóságalapja van.

De sajnos ez igaz a férfi felhasználókra is...

2018. máj. 30. 23:45
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

Én semmilyen pasival szemben nem érzem magam gyengének, sőt, ha agresszív, akkor csak kiharcolja, hogy ártsak neki. És igen, én nagyon szemét ember vagyok, beismerem. :D De csak azokkal, akik tényleg megérdemlik, és szívesen bosszút állok. Lehet jönni, hogy ki vagyok én, hogy eldöntsem, ki érdemli meg, de erre csak annyit tudok mondani, hogy ez van. Régen próbáltam jobb ember lenni, most már nem érdekel.

Egyébként szerintem összességében egyik nem sem rosszabb ilyen téren a másiknál, inkább egyénfüggő a dolog.

2018. máj. 31. 01:37
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

Van, aki tudja kontrollálni magát felfokozott lelkiállapotban, de ez nem megy magától, senki nem így születik, hogy ezt tudja, tanulós folyamat, meg nem mindegy, miben nősz fel, mert az is nagy hatással van rád. Előtted van a kép, hogy a gyerek hisztizik egy csokiért, játékért, bármiért? Nem mindegy, mit és hogyan tesz ilyenkor a szülő. És hidd el, minden gyerek eljátssza legalább egyszer, fiúk is, lányok is.

Azt nem tudom, hogy nők vagy férfiak között van-e több bosszúálló, nem csináltam statisztikát.

2018. máj. 31. 06:42
 17/25 anonim ***** válasza:
78%

Kamaszként voltak bennem ilyen indulatok. Volt, hogy megszívattam az exemet.

Ezt mire felnőttem, ki is nőttem. Nem ér annyit, és attól úgyse kapom vissza. Ha menni akar, menjen.

Jön másik.

Egy biztos: ha egyszer kivívod egy nő haragját, és bosszút akar állni, akkor nincs kímélet. Azt fogod kívánni, hogy bárcsak inkább megvert volna. Nem fizikailag lehet a legnagyobb fájdalmat okozni.

2018. máj. 31. 06:51
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

A nők valóban sokkal gonoszabbak tudnak lenni, mint a hapsik. A nők lelki terrort alkalmaznak. Szerintem azonban jó lenne, ha az általad felvázolt esetben ők is inkább fizikai erőszakot alkalmazva tudnának:).

Szerintem szuper az, ha egy szép lábú nő mezítláb tud verekdni, ügyes taktikákat alkamazva:).

2018. máj. 31. 07:24
 19/25 anonim ***** válasza:
15%

A nők szerintem csak egymással gonoszabbak, nem a másik nemmel. :D A férfiak is cseszett gusztustalanok és rosszindulatúak tudnak lenni, ha nem jönnek velük össze vagy ha nem fekszenek le velük...

De azon kívül, hogy mondjuk bármelyik nem sértettségében bánt egy adott személyt, mi értelme lenne egy város rombadöntésének?

Személy szerint ha szuperképességem lenne, nem tagadom, hogy hatalmas nagy sggfej lennék. Nem a destruktív értelemben, de biztosan mindenkit szivatnék meg manipulálnék, hogy a saját malmomra hajtsam a vizet. Nem azért, mert nő vagyok, hanem mert néha átkozottul unom az ostoba embereket és szerintem megérdemlik, akár nők, akár férfiak.

2018. máj. 31. 10:45
 20/25 anonim ***** válasza:
55%
Nem volt még dolgom gonosz nővel szerencsére. Többnyire, ha normalisan viselkedek velük, akkor normális viselkedést tanúsítanak felém is.
2018. máj. 31. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!