Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vesz komolyan senki fiú?
Minden 7végén bulizni járok és nincs barátom, amikor van azok sem tartanak tovább 2hétnél :'( és igaz h mindíg mással táncolok mert szeretek ismerkedni de úgy érzem nem vesz senki komolyan :(
Miért csinálják ezt?
Fog változni? 15,5L
kedves kérdező szép h leoltasz itt minket h kockák vagyunk...végülis 15 éves fejjel ne is hallgass senkire aki idősebb nálad és már átélt hasonlót...mondtam h én tapasztalatból tudom h nem jó minden hétvégén bulizni. De sebaj egyszer majd te is rájössz pár év múlva ha már nagyon szeretnél kapcsolatot h nem kell minden hétvégén buliba járni és pasikkal kavargatni, mert mindenki RIBANCNAK fog gondolni és tudod mit ha ez a vélemény egyszer kialakul rólad (talán már ki is alakult) akkor nehezen fogod ezt lemosni magadról. A másik meg h majd talán később már nem fogod értékelni annyira ezt a tinidisco feelinget és rájössz h inkább kevesebbszer drágább, de legalább a megfelelő színvonalat nyújtó bulikban szórakozz!!!
A többi hozzám hasonló ,,kockának" üzenem h igazuk van, és tök jó h egy 15 éves csitri véleményez minket :D lol
Üdv.: az első 14:02-es
Épp azért nem vesz komolyan senki, mert minden hétvégén eljársz bulizni, és mindig mással vagy!
Mit gondolsz, mit hisznek rólad a srácok?
Ugyanannyi idős vagyok, mint Te, mégsem járok bulizni. ÉS engem komolyan vesznek a fiúk!
Nem kéne folyton buliznod, és akkor talán lenne esélyed!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!