Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám őket kihasználni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám őket kihasználni vagy valahogy megleckéztetni?

Figyelt kérdés

Unom és gyűlölöm azokat már, akik úgy randiznak velem, hogy nem képesek egyértelműen kijelenteni, hogy csak szexet akarnak és minden szart leművelnek (gyengédség, megértés, édes kis bókok, kedves szavak, utánam kajtatás, udvarlás) csakhogy elérjék a céljukat. Unom már, hogy ennyi időt és figyelmet beleölök olyan dolgokba, amik nem lesznek kifizetődők, mert hát ő mégsem akar komolyat/nem érzi a kémiát (akkor mi az anyámnak dumál velem éjszakákon át és minek akar mindig megcsókolni) meg társai. Ha volt is szex, csak úgy mentem bele, hogy nem vártam utána folytatást (nem is lett), de annyira szívesen átcsesznék pár ilyen idióta "kalandort", amikor még a szerelemhazudós, gyönyörű vagy, más vagy, atyaistendeakarlak időszakában van... Hogy ne ez a tökölés menjen randikon keresztül, aminek az a vége, hogy nem tudja vagy nem akarja.

Nincs bajom az alkalmi szexszel, csak azzal, ahogy ezt el akarják érni. Szeretnék kicsit én is szórakozni rajtuk. :)

2018. máj. 26. 01:10
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Velem szórakozhatsz, de csak ha lesz alkalmi szex :D
2018. máj. 26. 01:19
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
És ez miért jó, most mit akarsz? Alkalmit vagy nem? Azokon, akik ezt csinálták veled már úgysem tudsz bosszút állni. Ha meg máson fogsz, akkor meg nem fogod tudni kiszűrni, hogy ki érdemli meg valójában, mivel eddig se ment. Szerintem full hülyeség amit kitaláltál, inkább öld valami értelmesbe ezt a felgyülemlett energiát :D Gondolj már bele, neked miért lesz jobb attól, hogy ugyanolyan vagy, mint ők? Hogy valaki rajtad is így fröcsögjön, mint te rajtuk?
2018. máj. 26. 01:19
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem különösebben zavar/érdekel, hogy ki mekkora szemétnek gondol utána és mit fröcsög rólam.

Az egyik megoldás az, hogy mindent fizet minden randin, amíg nem látszik úgy, hogy komolyan is gondolja. Amíg úgy tűnik, hogy csak egy k.vát lát bennem, fizessen is szépen. Ha majd komolyra fordul a dolog, egyáltalán hajlandó velem leülni és megbeszélni a fizetősdit hosszú távban gondolkodva, kamatostól vissza fogom úgy is adni. Ha nem, legalább jártam pár jó helyen ingyen. :)

Nem igazán érdekel, hogy mennyire hülyeség, amit csinálok, ha pont egy nagyobb hülyeség ellen válasz/biztosíték. Majd ha nem viselkedne velem úgy, mint aki többet érez és egyenes lenne, nem kellene ettől tartania. Nem az? Hát ez van. Majd gondolkodik.

2018. máj. 26. 01:34
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Arra még nem gondoltál, hogy változtass az ismerkedési szokásaidon és szerezz egy normális pasit? :O
2018. máj. 26. 01:34
 5/10 A kérdező kommentje:

Próbáltam már mindent. De sajnos nem tudom őket elég jól szűrni szimpla beszélgetéssel, vagy ha igen, túl sok a ráfordított figyelem, mikorra benyögi, hogy mit is akar.

Mellesleg, a huszonéves korosztály vonz, mivel én is az vagyok. Közöttük egyszerűen nagyon nehéz egyszerre igényes, nyitott és tisztességes szinglit találni. Aki tisztességes, az általában baromi ápolatlan vagy komplexusos és örül, ha valaki egyáltalán foglalkozik vele. Aki meg kicsit is ad magára és kiegyensúlyozottabbnak tűnik, vagy legalább olyan ember, akivel nem csak egybites sablonbeszélgetéseket és panaszáradatot lehet hallani, az meg általában "élni akar". Ami nem zavar, csak ne így tenné, ilyen nyomorék módon.

2018. máj. 26. 01:44
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

Rengeteg lány barátom kérdezi tőlem, amikor ismerkedik egy sráccal, hogy szerintem mit akar a srác. Igazából általában már kép vagy egy messenger screenshot alapján fél perc alatt eldönthető az esetek többségében, hogy mi a helyzet. Az esetek 99%-ában ennyi alapján megmondtam, hogy mit akar a srác.

Szűrni szerintem könnyű, HA valóban szűrni akarja az ember. Szerinted, amikor a lány ismerőseimnek megmondtam, hány hitte el közülük? Először nem sok. Aztán egyre több. Egyszerűen sok embert elvakítanak a hormonok és az érzések, ezért nem vesz észre teljesen egyértelmű dolgokat.

"Közöttük egyszerűen nagyon nehéz egyszerre igényes, nyitott és tisztességes szinglit találni."

Hidd el, férfi oldalról sem könnyebb.

"Aki tisztességes, az általában baromi ápolatlan vagy komplexusos és örül, ha valaki egyáltalán foglalkozik vele. Aki meg kicsit is ad magára és kiegyensúlyozottabbnak tűnik, vagy legalább olyan ember, akivel nem csak egybites sablonbeszélgetéseket és panaszáradatot lehet hallani, az meg általában "élni akar"."

A kettő dolog összefügg. Az első kategóriába eső srácok kb. egy lánynak sem kellenek. Magukra adó, átlagos külsejű srácok is azért annyira szeretetéhesek, mert nagyon minimális érdeklődést kapnak. Az "élni akaró srácokat" meg körberajongja 100 lány, szóval érthető, hogy nem akarnak semmi komolyat. Ha pedig azt érzik, hogy pár sablonszöveggel bárkit levehetnek a lábukról, meg is teszik.

Visszafelé ugyanez a kategória az, amikor sok lány nem mondja ki egyértelműen a nemet, hanem az önérzetét legyezgeti a pasikkal. Szóval, minden nemben van valami ilyesmi. Ha összehozod a 2 kategóriát, akkor majd boldogítják egymást! :D

2018. máj. 26. 01:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Összehoznám, de nem az én dolgom, megoldják szerintem. Azt, akit átlagos srácnak leírtál, elfogadnám, de az ilyen srácok nem vagy csak hosszú személyes ismeretség után kezdeményeznek, vagy elvannak magukban, amíg nem művelsz velük valami egyértelműt. Jól is teszik talán. De mivel nagyon kevés a férfi a közeli és távolabbi ismeretségi körömben, akivel legalább beszélőviszonyban vagyok, erre jelenleg elég kevés az esély. Valószínűleg változni fog, de most még meg vagyok lőve a személyes ismerkedéssel és azzal, hogy emberek közt legyek úgy, ahogy szeretnék. Addig már nem is akarom erőltetni ezt a párkeresősdit, inkább csak az elcseszett randik időszakának lezárásaként kicsit szeretnék még immár tét nélkül szórakozni azzal a réteggel, amit gond nélkül elérek, mint látjuk. És ne hidd, hogy csak a szépfiúk csinálják, hanem mindenki, aki keres valakit konkrétan. Főleg az, aki még kezdeményez is. Legalábbis ebből eléggé ez jön le. És párkapcsolatra alkalmas embert is eddig csak úgy találtam, hogy random találkoztunk, keresgélés és a találkozásunkhoz fűzött elvárások nélkül. De ez egy másik történet. :)
2018. máj. 26. 02:33
 8/10 anonim ***** válasza:
67%

Ebben az udvarlós időszakban ártatlan szemekkel benyögöd, hogy szigorúan vallásos a családod, ezért a szexre csak házasság után kerül sor. *.*

A másik, amivel le tudod hozni az életről, ha te közlöd, hogy egyelőre csak laza kapcsolatot tudsz elképzelni. Szex, buli, közös program jöhet, aztán a többit meglátod. Ezt megtoldottam azzal, hogy szó nélkül leléptem az első szex után, amíg kiment a konyhába/fürdőbe. Ez után mindegyik elkezd teperni a következő alkalomért.

2018. máj. 26. 10:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Normális férfiakkal ismerkedj.
2018. máj. 26. 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tartom jo otletnek a bosszuhadjaratot, mert ugyis pont az lesz a normalis srac, akin elkezded gyakorolni a gonoszkodast. Ez mindig igy van. Es amikor a szemedbe mondja, hogy egy undok boszorkany vagy akkor utalni fogod magad, hogy hagytad magad befolyasolni az elozo sracok altal.
2018. máj. 26. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!