Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy adjam tudtára, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adjam tudtára, hogy nem csak kihasználni szeretném?

Figyelt kérdés

Segít nekem egy fiú ismerősöm valamiben. Elég nagy segítség, mert hozzám igazítja a szabadidejét, és egy félórás meló legalább... Nekem tetszik a srác, és úgy látom, hogy szívesen segít nekem (látom, hogy én is tetszem neki), de valamiért úgy érzem, hogy nem biztos benne, hogy nem csak kihasználom, illetve baráti státuszt kap tőlem. Hogy tudassam vele, hogy igenis azért kértem meg, hogy segítsen, mert szeretném ha alakulna köztünk a dolog?

22/L

2016. okt. 23. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha meghívnád valahová forró csokizni? Vagy az kicsit erős lenne? Esetleg ha szoktatok sétálni, akkor menet közben ha ráértek, akkor feldobhatod, igyatok meg egy forrócsokit, kicsit felmelegedjetek.

Egyébként ha tudod, hogy tetszel neki, akkor léphetsz nyugodtan te is.

2016. okt. 23. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Rakd ki a melled.
2016. okt. 23. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:
mondjad neki, esetleg adj neki egy klassz hálacocót, akkor tudni fogja.
2016. okt. 23. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!