Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megbeszélünk egy találkozót mondjuk egy kávézóba kinek illik ott lenni előbb vagy mit kell/nem kell csinálni?
Ez főleg a személyiségedtől függ.
Van olyan, aki el tudja érni, hogy aznap este már dugja azt a csajt, más meg még 1 hónap után is ott tart, hogy csak kávézgat vele.
Én általában hamarabb ott vagyok amúgy.
Mi rosszat mondtam? A sok lúzer nem hiszi el, hogy 1 nap alatt is meg lehet fektetni egy nőt?
Szánalom...
Előző:
Hülyeségeket beszélsz, és pontosan az ilyen alakok miatt kell elnyomni a nőknek a szexuális vágyaikat, mint amilyen te vagy.
A 21. században élünk. Kölcsönös vonzalmon alapuló szex nem bűn, ha mindketten akarják.
Nem az a fontos,hogy ki van ott előbb, inkább az,hogy a megbeszélt időre mindketten odaérjetek. Ha mégsem megy, pl. dugó miatt, akkor szólni kell a másiknak,hogy késik, elnézést, igyekszik.
Ha nagyon az "illik"-et nézzük, inkább a férfinak, aki várja, "fogadja", a nőt. De a lényeg a pontosságon van.
Sosem illik elkésni, ez nálam fő szempont, akár munkában, akár magánéletben.
Van amikor nem lehet ezt kiszámítani, pl. ha autóval mész és dugóba kerülsz, ezért is írtam azt,hogy akkor szólni kell.
Én úgy hiszem annak kellene hamarabb megérkeznie, aki elhívta a másik felet.
Számomra kínos lenne a randi ha én várnék a férfira.
Aki fizet az annyit késik amennyit akar.
Amugy en is egy alkalom alatt ott cagyok hogy fektetem a csajokat de azok foglalt lanyok akik beleragadtak egy roasz kapcsolatba ami mar nem az en hibam.
Egy latte és megy a cumi...nyáron fagyikehely..
És még mondják hogy drágaság van? Xd
Ui:ne legyetek kapcsolatban 2 év után minden szar lesz és lehet a csajotok nekem fog rinyálni miközben ti melóztok...a párkapcsolat mint életforma már bomlóban van.
Köszönöm Való világ éden hotel facebook tinder snapchat stb stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!